Zalven

Bij ons zijn 3 soorten zalven te vinden, te weten smeerwortelzalf met etherische olie, smeerwortelzalf zonder etherische olie en goudsbloemzalf. Deze 3 zalven worden ambachtelijk gebrouwen door de zussen Van de Kamp en we zijn zeer trots op dit product 🙂

smeerwortelzalf_zondereo

Tot nog toe hebben we van alle drie de zalven altijd 2 varianten aangeboden: 30 gram en 60 gram. Nu merken we dat mensen die potjes van 60 gram bestellen vaak melden dat ze zo enthousiast zijn over onze zalven, dat ze het liefst nog veel grotere potten zouden willen gebruiken. U vraagt, wij draaien 🙂 Want we gaan de 60 gram potten vervangen voor 120 gram potten! We beginnen met smeerwortelzalf met etherische olie, omdat we daar de meeste aanvragen voor grootverpakkingen van krijgen. Terwijl dit blogje geschreven wordt, wordt de nieuwe oogst verwerkt en zodra de 120 grams potten gevuld zijn, zullen deze vanzelfsprekend bij ons te bestellen zijn. We vernemen graag hoe deze nieuwe hoeveelheden bevallen!

smeerwortelzalf

Omdat zalven maken zo’n schitterend ambachtelijk proces is, is het lastig te bepalen wat de kosten voor de ontwikkeling zijn. Want naast de grondstoffen gaat er veel tijd zitten in het bereidingsproces. Derhalve hebben we opnieuw naar de gestelde prijzen gekeken en dit eerlijk afgezet tegen de kosten. De conclusie is dat we alle zalven hebben verhoogd in prijs. En met deze nieuwe prijs kunnen we blijven garanderen dat de zalven van dergelijk hoge kwaliteit blijven als jullie van ons gewend zijn geraakt 🙂

goudsbloemzalf

Onderwijl wordt er met verve doorontwikkeld en gebrainstormd en staan er enkele nieuwe zalven op het programma. Middels dit blog houden we je zeer zeker op de hoogte zodra er nieuwe creaties verkrijgbaar zijn!

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s