Huidolie!

Met een basis van biologische zonnebloemolie, amandelolie en sesamolie hebben wij een reeks van 100% zuivere en natuurlijke huidoliën ontwikkeld. Elke huidolie kent haar eigen geur, haar eigen specifieke sfeer en haar eigen unieke uitwerking. Heerlijke massageoliën waar je jezelf of een ander een zalige verwenmomentje mee kunt geven. De huidoliën van Theekamp zijn hydraterend en verzorgend voor de huid: smeer zo vaak en zoveel als jij prettig vindt en jouw huid behoefte aan heeft!

huidolieIedere huidolie heeft haar eigen unieke melange van etherische oliën.

ZOMERREGEN
Zomerregen kent een combinatie van lemongrass, rozemarijn en zilverspar. Zo ontstaat een verkwikkende huidolie, die je huid blij maakt en nieuwe energie geeft: als een heerlijk verkoelende zomerse regenbui na een zinderende, zwoele, zonovergoten dag!

AVONDGLOREN
Avondgloren kent een combinatie van cederhout, lavendel en mandarijn. Zo ontstaat een zwoele huidolie: heerlijk rustgevend voor je huid na een dag buiten in de (zomer)zon.

MOEDER NATUUR
Moeder natuur kent een combinatie van kaneel, sandelhout en salie. Zo ontstaat een hartverwarmende en omarmende huidolie, voor een gevoel van geborgenheid en veiligheid.

SPEELTIJD
Speeltijd kent een combinatie van kaneel, mandarijn en sinaasappel. Zo ontstaat een blije, speelse en vrolijke huidolie: geschikt voor kinderen en het kind in ons allen!

BOOMKROON
Boomkroon kent een combinatie van grove den, pepermunt en sinaasappel. Zo ontstaat een luchtige huidolie, voor een openend en ruimtegevend gevoel: laat dat hoofd maar heerlijk doorwaaien!

GEMEENZAAM
Gemeenzaam kent een combinatie van lavendel, palmarosa en petit grain. Zo ontstaat een sensuele, spannende huidolie voor momenten van intieme verwennerij.

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com en smeer maar!

Een Reactie op “Huidolie!

  1. Pingback: Herfst-Theekrans | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s