Winter-theetassen

Met trots introduceren we de Winter-theetassen!

wintertheetas_4_2

De abonnees hebben hun Theetas reeds ontvangen bij het uitkomen van deze nieuwsbrief en vanaf nu is de winter-theetas en zijn deluxe versie via de webwinkel te verkrijgen. Op de voorste rij bij het versturen van de Theetassen? Meld je dan vandaag nog via de mail aan bij theekamp@gmail.com en je krijgt vanaf het volgende seizoen bij het lanceren van de seizoenspakketten direct jouw tas door de brievenbus!

 

WINTER-THEETAS 2015/2106

In de normale variant vind je deze winter de volgende 3 theeproducten:
– Wintergraafmix: in onze earl grey reeks is de wintervariant een combinatie met anijs, steranijs, kaneel en meidoorn. Samen maakt dit een volle en smaakvolle thee: heerlijk en speels!

– Verwarmende zaden: sommige theenamen behoeven weinig uitleg, want dat is precies wat er gebeurt als je anijs, steranijs, venkel, karwij en kardemon mixt: een schitterend verwarmend gevoel in lijf en gemoed.

– Salie is kalmerend voor zenuwen en maag, ontstekingsremmend en een licht bittere pittige smaak. Een heerlijk zuiverend en rustgevend kruid en wat ons betreft een ideale kandidaat voor de winter-theetas van dit jaar.

wintertheetasdeluxe_2

WINTER-THEETAS 2015/2016 DELUXE

Dezelfde 2 kruidenmixen – te weten wintergraafmix en verwarmende zaden – vind je in de deluxe variant. Hiernaast hebben we de etherische olie zoete sinaasappel toegevoegd om dit pakket compleet te maken. Een heel herkenbare geur welke wij zouden omschrijven als levendig, fruitig, fris met een zoete ondertoon. Tegelijk opmonterend en rustgevend, behulpzaam bij kou en bronchitis en ook nog eens ontspannend bij nervositeit en stress: zoete sinaasappel doet het allemaal!

 

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com! 🙂 En trouwens: theetassen zijn ook populair om cadeau te doen. Puur als hint 😉

 

 

Witte wintergroet.

Karin, GerJan en Willeke

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s