Slaap zacht

Slaapzacht is de eerste van twee mixen die we hebben gemaakt met valeriaan. Van valeriaan wordt in dit geval de wortel gebruikt en deze heeft een zeer specifieke smaak en geur. De geur is tevens iets waar katten dol op zijn! Van valeriaan wordt gezegd dat het een kalmerende werking kan hebben (iets waar in de 18e eeuw al melding van werd gemaakt) en op die manier bevorderlijk kan zijn bij het in slaap vallen.

achterkant etiket slaap zacht

Ons idee was om een mix te maken die lekker is om te drinken voor het slapengaan. En aangezien smaken verschillen, hebben we besloten er twee mixen van te maken. De ene is wat zoeter van smaak en de andere juist wat zachter en bloemiger. Slaap zacht is de tweede variant: zacht en bloemig.

KM zakje - slaap zacht vierkant

De combinatie van citroenmelisse, lindebloesem en valeriaan maakt een geslaagde en welkome mix. Ook erg lekker met een beetje honing!

slaap_zacht

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s