Theekamp, the movie!

Hij is er: het eerste Theekamp informatiefilmpje! We hebben reeds meerdere malen in de Theekrans voorbij laten komen dat we hier mee bezig zijn, omdat we erg veel lol hebben bij het experimenteren met de mogelijkheden. De afgelopen tijd hebben we de hamer geslagen op de vorm waarin we onze “bewegende beelden carriere” willen invullen en dus kunnen we vol trots je kennis laten maken me…

ons eerste filmpje!

Deze eerste creatie behandelt de algemene informatie van het Theekamp. Andere filmpjes waar we momenteel aan werken, zijn de “over thee”- en “over etherische olie”-uiteenzettingen. Maar ook richten we ons op korte films waarin we bepaalde kruiden onder de loep nemen. Hou dit blog in de gaten voor de nieuwste uitspattingen!

themovie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s