Lente-theetassen

Ze zijn weer verkrijgbaar: onze seizoenspakketten! Bestel vandaag nog via theekamp@gmail.com:

LENTE-THEETAS
Dit voordelige pakket is dit seizoen gevuld met:
– Theekamp chai. Zoals hierboven te lezen valt, hebben we onze eerste chai-creatie opgenomen. Deze krachtige mix bieden we voor deze lente graag ter kennismaking aan!
– Lenterooibos: een klassieker is deze mix van rooibos met citroengras en appelmunt. Verkwikkend en verfrissend, welke je veel en vaak kan drinken: in rooibos zitten geen looistoffen of theine 🙂
– Appelmunt: het zachte, fruitige zusje van de muntfamilie. Een heerlijk fris kruid dat ontkrampend werkt en derhalve fijn is om te drinken bij misselijkheid. Een prettige en zachte kandidaat voor een lentige schoonmaakkuur.

lentehteetas_2016

LENTE-THEETAS DELUXE
Naast Theekamp chai en lenterooibos vind je in de deluxe versie ditmaal de etherische olie pepermunt. Een paar druppels pepermunt-olie in je geurverdamper heeft een heerlijk reinigende werking voor de ruimte: ideaal voor het doorwaaigevoel tijdens en na de grote schoonmaak! Ook reinigt deze frisse geur de luchtwegen en werkt zij concentratieverhogend.

eo_pepermunt.jpg

Zoals je leest, bieden we je ook deze lente een met liefde en zorg uitgezocht pakket aan. De normale theetas is zoals altijd gevuld met 2 kruidenmixen en 1 los kruid. De deluxe-versie kent dezelfde 2 kruidenmixen, aangevuld met een lentige etherische olie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s