Bestel maar (weer)!

Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt, is onze webwinkel niet meer bereikbaar. Als je naar http://www.theekamp.nl gaat, word je direct doorgelinkt naar dit blog. Dit komt omdat onze webshop is ontploft. Niet echt natuurlijk, maar stel je voor dat we een “echte” winkel waren, dan zouden we nu enthousiast moeten gaan renoveren.

TK markt promo fotoos-1-10

En deze ontploffing heeft ons hard aan het denken gezet over het medium “webshop” zoals we die nu gebruiken. De afgelopen maanden waren we reeds hard aan het brainstormen over hoe we de lijntjes met de Theekampers – jullie dus – korter kunnen maken. Ontwikkelingen op dit vlak zijn onder andere dat we dit blog veel frequenter willen gaan gebruiken. Ook zijn we nieuwe media aan het inzetten om onze enthousiasmen te delen (ons eerste filmpje al gezien?!) En willen we in plaats van eens in de 3 maanden een uitgebreide Theekrans liever maandelijks een kortere mailing de deur uit doen.

De huidige webshop-perikelen maakt dat we besloten hebben nog een stapje verder te gaan: we gaan geen webshop meer gebruiken. Dit blog wordt ons hoofdmedium.

Natuurlijk kan je onze producten nog gewoon bestellen! Daarvoor gaan we werken met een pdf die we hier op dit blog zullen plaatsen en naar iedere Theekamper gaan mailen. En dan stuur jij simpelweg een mailtje naar theekamp@gmail.com om je bestelling te plaatsen! Hebben wij je mailadres nog niet en wil je wel graag deze verkooplijst in je mailbox ontvangen? Stuur dan gerust je mailadres naar theekamp@gmail.com🙂

Met de start van de zomer zullen we de eerste pdf-verkooplijst lanceren.

‘Maar wat nu als ik voor die tijd al door mijn voorraad thee, olie of zalf heen ben?’ horen we je denken. Geen nood, je bent van harte welkom om ook nu alvast je bestellingen te mailen naar theekamp@gmail.com. Mail ons en wij gaan graag voor je aan de slag!

rooibos2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s