Zomer-theekrans!

Het is tijd voor de zomer! En tegelijk met het verwelkomen van dit heerlijke, lichte, gezellige en warme buitenseizoen, gaan wij van Theekamp het helemaal anders doen! 🙂

TK markt promo fotoos-1-3

Zoals je wellicht in eerdere mailings of via dit blog hebt vernomen, gaan we onze online verkoop anders aanpakken. Vanaf heden werken we met de zogeheten Theekrans. Hierin staan de producten vermeld die het komende seizoen bij ons te bestellen zijn: we hebben een selectie uit ons assortiment gemaakt en producten geselecteerd die wat ons betreft het beste bij de zomer passen! De Theekrans kun je hier downloaden. Wil je hem liever direct in je mailbox? Stuur ons dan je mailadres en je ontvangt de volgende direct bij lanceren 🙂

Hoe nu te bestellen?
Heel simpel: mail ons op theekamp@gmail.com en vermeld daarin wat je wilt hebben en waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt hiervoor op de Theekrans de aantallen invullen en naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden. Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld. Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag. Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus. Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

theekrans zomer2016

In de komende weken en maanden lees je op dit blog achtergrondinformatie bij de producten uit de zomerse Theekrans, allerhande recepten en wat niet meer zij! En wil je een volgende keer ook de Theekrans in je mail ontvangen? Geef je mailadres gerust aan ons door via theekamp@gmail.com!

 

Vanaf vandaag kan je je zomerse bestellingen plaatsen. Als de herfst zijn intrede doet lanceren we de volgende Theekrans met daarin een nieuwe selectie herfstige Theekamp-producten.

 

Haal de zomer in huis en bestel vandaag nog uit de zomer Theekrans!

Zonnige zomergroet
Karin, Willeke & GerJan

4 Reacties op “Zomer-theekrans!

  1. Pingback: Theekamp op de Waarmarkt! | theekamp·

  2. Pingback: Geen Waarmarkt in augustus | theekamp·

  3. Pingback: Het werkt! | theekamp·

  4. Pingback: Herfst-Theekrans | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s