Afscheid van de Sonsbeekmarkt

In 2012 maakten wij voor het eerst kennis met de kleine, kneuterige Sonsbeekmarkt, welke toentertijd nog gelokaliseerd was bij het Watermuseum in het Sonsbeekpark. Terwijl we over deze markt liepen, begon het te borrelen: zou dit wellicht een leuke markt zijn voor ons? En kunnen we dat eigenlijk wel, een maandelijkse marktkraam verzorgen? We hadden immers nog maar 1 keer eerder een kraam gevuld…?

TK markt promo fotoos-1-11

Na wat verkennende gesprekken met de organisatie, veel overleg en voorbereiding gingen we in het voorjaar van 2012 voor het eerst naar de Sonsbeekmarkt. Spannend en toch ook fijn! Hoe leuk om mensen aan de kraam te ontmoeten, met hun te kletsen over thee en ervaringen te delen! Hoe leuk om iets wat we tot nog toe aanboden via het internet nu face-to-face aan de man en vrouw te brengen! Na die eerste markt waren we verkocht: markten zouden vanaf dat moment een vaste plek in onze agenda krijgen.

Nu zijn we zo’n 5 jaar verder en hebben we menig Sonsbeekmarkt gedraaid. Ondertussen is deze markt verplaatst naar het grasveld voor de Witte Villa en is het aantal kramen enthousiast uitgebreid. In al die jaren hebben we heel veel klanten mogen ontmoeten, producten mogen ten toon spreiden, mede marktkraamhouders mogen bevrienden en liters theeproeverijtheetjes mogen uitdelen. En in diezelfde 5 jaar hebben we onze marktagenda sterk uitgebreid, iets waar we tot op de dag van vandaag mee bezig zijn. Zo zijn we bijvoorbeeld sinds deze maand ook op de zeer gezellige Waarmarkt in Nijmegen te vinden.

TK markt promo fotoos-1-8

Na 5 jaar is de tijd rijp om afscheid te nemen van de Sonsbeekmarkt: we hebben de afgelopen maanden hard aan ons concept gewerkt en daar past de huidige Sonsbeekmarkt niet meer in. We willen iedereen die in Arnhem naar onze kraam is gekomen van harte bedanken! We zien jullie heel graag op 1 van de andere markten (hou voor onze agenda dit blog in de gaten) en we zien jullie bijbestelling tevens graag tegemoet via de mailbox!

Via deze weg willen we de organisatie van de Sonsbeekmarkt en de medekraamhouders van harte bedanken voor de fijne communicatie en de prettige contacten. Tot op een volgende markt! 🙂

TK markt promo fotoos-1-10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s