Herfst-Theekrans

Het gaat gebeuren: de herfst gaat er echt aankomen. Met twee hittegolven in september lijken de donkerdere maanden ver weg, maar langzaamaan kunnen we ons gaan voorbereiden op de schitterende gouden kleuren, de gezellig langer wordende avonden, de onstuimige weersomstandigheden en de heerlijke bosgeuren. Wij hebben er zin in!

herfst-paddestoel

Afgelopen zomer hebben wij van Theekamp ons nieuwe concept van bestellen via een bestellijst gelanceerd. Nu we er een eerste seizoen op hebben zitten, kijken we met grote tevredenheid terug: nieuwe klanten weten ons te vinden via dit blog en tot ons grote genoegen zien we vaste bestellers tevens hun bestellingen plaatsen via theekamp@gmail.com. Wat fijn en dank jullie wel!

Bij de lancering van de zomer-Theekrans maakten we reeds melding van het feit dat de producten die op de zomerbestellijst staan verkrijgbaar zijn tot de lancering van de nieuwste Theekrans. Want vanaf vandaag kun je bij ons de heerlijkste herfstproducten bestellen!

Sommige producten hebben we van de zomer-theekrans overgenomen. Zo zijn alle huidoliën en alle eo-melanges meeverhuisd en ook zijn goudsbloemzalf en smeerwortelzalf (zonder eo) nog gewoon verkrijgbaar. Voor de theemixen en de etherische oliën hebben we in de afgelopen weken een zo herfstig mogelijke selectie gemaakt welke we je vanaf vandaag met trots voorschotelen! Voor het ‘herfstpakket’ hebben we een fijne selectie van 4 theemixen genomen voor een heel vriendelijk prijsje. En check ook de ramsj: onze laatste zomerse producten voor een op=op-prijsje 🙂

De werkwijze blijft als volgt: mail ons op theekamp@gmail.com en vermeld daarin wat je wilt hebben en waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt hiervoor op de Theekrans (deze kun je hier downloaden en tevens links in dit blog vinden) de aantallen invullen en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden. Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn meegenomen. Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag. Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus. Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

In de komende weken en maanden lees je op ons blog achtergrondinformatie bij de producten uit de herfst-Theekrans, allerhande recepten en wat niet meer zij!

Vanaf vandaag kan je je herfstige bestellingen plaatsen. Als de winter zijn intrede doet lanceren we de volgende Theekrans met daarin een nieuwe selectie winterse Theekamp-producten.

Geniet van de herfst en bestel vandaag nog uit de herfst-Theekrans!

herfst-theekamp2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s