Op zoek naar een kado? Theekamp!

Het gebeurt al geregeld en derhalve promoten we bij deze heel graag de mogelijkheid: wist je dat een bestelling bij Theekamp uitermate geslaagd kan worden gebruikt om als kado te versturen? Iedere bestelling krijgt deze gezellige tesori-kaart erbij geleverd. Als je bij je bestelling vermeld wat het adres is van degene die je wenst te verrassen en wat je graag op dit kaartje terugziet, dan schrijven wij dit er met alle liefde voor je op.

promomateriaal

Zo kan je op afstand een persoonlijk pakketje door Theekamp laten bezorgen bij een ieder waar je dat maar wilt. Voor vrienden, vriendinnen, familieleden in Nederland en ver daarbuiten, getrouwde stellen, jubileummomenten, kerst en sinterklaas: Theekamp verzorgt je kadootjes!

En wat is jou reden voor een gepersonaliseerd Theekamp-kado? 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s