Samenwerking met Velocity

Leuk nieuws! Altijd zijn en blijven wij op zoek naar duurzame oplossingen voor de verschillende onderdelen van ons bedrijf. Hoe leuk en welkom was het dan ook om door de heren van Velocity benaderd te worden!

TK markt promo fotoos-1-10

Velocity biedt samen met collega fietskoeriersbedrijven een landelijk opererende bezorgdienst, welke vanaf heden ook onze pakketten gaat bezorgen. Een van de hoofdredenen waarom wij graag met de heren van Velocity in zee gaan, is hun duurzame en groene aanpak. Zoals zij zelf zeggen: “want fietsen maakt de wereld mooier”!

Vanaf heden zal je pakketbestelling dus zoveel mogelijk door Velocity bij je thuis worden afgeleverd! En extra leuk: net als Theekamp kent Velocity zijn thuisbasis onder andere in Nijmegen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s