Theekamp bij Yogapoint Nijmegen

  • Wat een heerlijke thee drink ik toch voor en na de yogalessen?
  • Wat ruiken die schoonmaakspuitjes toch lekker

 

banner - proef maar 12pt

Sindskort verzorgen wij van Theekamp zowel de thee als de etherische olie bij yogacentrum Yogapoint in Nijmegen. Iedere dag worden meerdere potten heerlijke Theekampthee geserveerd. Om je lijf even lekker op te warmen bij binnenkomst en tijdens het nakletsen na een yogales: geniet van onze heerlijke smaken! Wil je graag thuis nagenieten? Plaats dan een bestelling bij GerJan of mail naar theekamp@gmail.com.

banner - ruik maar 12pt

Ook verzorgen wij van Theekamp de etherische olie welke aan de schoonmaakspuitjes wordt toegevoegd. Afwisselend zul je ‘avondgloren’ en ‘boomkroon’ ruiken tijdens het schoonmaken van je matje. Ook deze ervaring kan je thuis beleven door GerJan je wensen door te geven of ons te mailen.

Weet jij trouwens nog leuke plekken waar onze thee en andere producten op hun plaats zouden zijn? Zoek ons op: we staan altijd open voor suggesties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s