Smeerwortelzalf is weer op voorraad!

Geweldig nieuws: onze smeerwortelzalf met etherische olie is weer voorradig!

Met veel ambachtelijk genot hebben we de afgelopen tijd onze voorraad smeerwortelzalf met EO kunnen aanvullen. Smeerwortelzalf is een verwarmende en verzachtende zalf die geschikt is om te gebruiken bij spierpijn, gewrichtspijn, vermoeide spieren en dergelijke. Ook ondersteunt deze zalf bij het herstel van kneuzingen, verrekkingen en breuken.

Vanaf heden kan je weer zowel kleine potjes (30 gram) als grote potten (120 gram) bij ons verkrijgen. De prijs van een kleine pot met 30 gram is €9,95 en de grote pot met 120 gram gaat voor €19,50 de deur uit (exclusief verzendkosten).

Plaats je bestelling door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com. Je ontvangt vervolgens een prijsopgave van ons, waarin ook de verwerkingskosten worden meegenomen. Iedere woensdag gaan de bestellingen de deur uit. Voor zondagavond betaald? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de post.

Let wel, de aantallen blijven beperkt, dus bestel snel om je eigen voorraad aan te vullen of om kennis te maken met deze heerlijke zalf.

smeerwortelzalf

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s