Lente-theekrans

Zie jij dat ook? De dagen worden langer, de eerste knoppen zitten aan de bomen, de glimlachen in de straten zijn breder! Voel jij het ook? De temperatuur wordt zachter, de regen en wind maken de wakkerwordende wereld onstuimig, de eerste zonnestralen op je huid. Hoor toch eens hoe de vogeltjes weer zingen en ruik de heerlijke geur van opkomende bloemen en vers gras. Energiek, zin in grote schoonmaken en nieuwe plannen? Het is zeker: het is lente 🙂

lente theetas foto met watermerk

Met het intreden van een nieuwe lente lanceren wij van Theekamp met veel plezier een nieuwe Theekrans. In deze Theekrans vind je zoals je van ons gewend bent een selectie van onze producten die wij goed bij dit jaargetijde vinden passen. Zo kent de theeafdeling heerlijke frisse lentesmaken en bij de etherische oliën vind je enkele voorjaars-toppers. Sommige producten hebben we van de vorige Theekrans meegenomen: wat te denken van onze huidoliën en eo-melanges? En zoals we enkele weken geleden reeds hebben vermeld, is onze zalfafdeling aangevuld: smeerwortelzalf met etherische olie is weer in een beperkte voorraad verkrijgbaar!

Uitermate trots zijn we op onze nieuwste lentemix genaamd “lentekriebels”! Deze kruidenmix van brandnetel, guldenroede en hyssop is niet alleen erg lekker, maar is tevens een Theekamp kruidenmix tegen hooikoortsverschijnselen. Lees er alles over in Willekes gezellige blog 🙂

Enkele feiten over het lekkers van dit seizoen:
– De etherische oliën van dit seizoen zijn allen heerlijk verhelderende & opbeurende geuren: kies jouw favoriete lente-oppepper!
– 3 spannende duo’s deze keer: “brabra” is brandnetel & braam, “sala” is salie & lavendel en vlici is “vlierbloesem & citroenmelisse”: welke vind jij het lekkerste?
– Wist je dat je zelf een selectie mag maken van 4 theesmaken en dat je daar vervolgens slechts 8,50 voor betaald?
– Op zoek naar een nog vriendelijker prijsje? Laat dan de lente-theekeuze aan ons over: voor slechts 8 euro geniet je van de 4 theesmaken uit het “lentepakket”!

Onze werkwijze blijft als volgt:
* Mail je bestelling van favoriete Theekamp-producten naar theekamp@gmail.com en vermeld daarbij waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt voor het plaatsen van je bestelling de Theekrans (onderaan dit blog te vinden en hier te downloaden) gebruiken en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden.
* Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld.
* Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag.
* Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus.
* Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

Hou dit blog in de gaten voor het laatste nieuws vanuit het Theekamp, heerlijke recepten en achtergrondinformatie bij onze veelzijdige producten! Laat tevens een recensie of reactie achter: we lezen graag van je 🙂

Vanaf vandaag is onze lente-catalogus online en kan je je lente-bestelling plaatsen. Op het moment dat de zomer haar intrede doet, lanceren we een volgende Theekrans met daarin een verse selectie zonnige producten.

Geniet van een vruchtbare en energieke lente en we zien je bestellingen heel graag tegemoet!

lente-theekrans_forweb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s