Theekamp thee bij Yogapoint Utrecht

Momenteel voorzien we zowel Yogapoint Nijmegen als Sportpiazza in Malden van onze Theekamp-theesmaken. Alle betrokken partijen zijn tevreden en de samenwerkingen verlopen vruchtbaar, want via deze wegen vinden steeds meer Theekampers ons blog en plaatsen hun bestellingen. En hoe leuk: sinds kort kunnen we nog een nieuwe klant verwelkomen: Yogapoint Utrecht!

TK markt promo fotoos-1-10

Ook bij Yogapoint Utrecht kan je vanaf heden genieten van een heerlijk kopje Theekamp thee voor en na je yogalessen. Om je lijf even lekker op te warmen als je binnenkomt of tijdens een gezellige nazit. En wil je thuis nagenieten? Dan plaats je je bestelling op theekamp@gmail.com en wij regelen de rest!

Weet jij trouwens nog leuke plekken waar onze thee en andere producten op hun plaats zouden zijn? Zoek ons op: we staan altijd open voor suggesties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s