Laatste lenteronde & vakantie

Hartelijk bedankt: via de mail, via de markt, via alle kanalen die jullie maar hebben aangeboord, zijn er massaal Theekamp-producten besteld dit kwartaal. Geweldig leuk vinden we dit: wij worden er erg blij van om onze creaties aan zovelen te kunnen presenteren. De verkoop in de afgelopen maanden was zelfs zo groot, dat we bijna door onze lentevoorraad heen zijn! In de bijlage vind je de huidige bestellijst: alle doorgestreepte producten zijn niet meer verkrijgbaar, de rest is nog beperkt op voorraad en daarvoor geldt “op = op”

theekrans-lente-tm-15-06

Je kunt je lentebestellingen nog plaatsen tot en met donderdag 15 juni. Want vanaf vrijdag 16 juni zijn wij op vakantie 🙂 En dan lanceren wij – uitgerust, met goede moed en vol zomerse zin – op maandag 3 juli de nieuwste zomer-theekrans. We zijn stiekem al aan het voorbereiden en het belooft weer een heerlijke selectie te worden!

Wij zien graag je last-minute-lentebestellingen tegemoet, we wensen je alvast een schitterend begin van de zomer en we spreken elkaar graag weer bij de lancering van de zomer-theekrans op maandag 3 juli. Tot zomers snel 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s