Herfst-theekrans 2017

De herfst is haar akte dit jaar met grote verve begonnen! Onstuimige woest waaiende dagen waar enthousiaste hoeveelheden regenwater afgewisseld worden met schitterend stralende zonmomenten, de herfst van 2017 weet een prachtige show neer te zetten.

Herfst: de tijd waarin de wereld om ons heen goud begint te kleuren als afsluiting van die mooie zonnige zomermaanden. De tijd waarin de dagen weer korter worden en we de gezelligheid van binnen weer omarmen. Ook de tijd van lange wandelingen door sfeervol geurende en kleurende bossen met onderweg even opwarmen in dat ene kleine gezellige cafeetje. Waar wandel jij het liefst? De tijd van met je favoriete kopje thee tegen de centrale verwarming aankruipen of starend in het haardvuur. Heel heel misschien nog een laatste kampvuurtje als afsluiter van deze geslaagde zomer? Wij doen graag met je mee 🙂

herfsttas 2017 met watermerk
Tevens is herfst de tijd waarin de goede voornemens van het begin van het jaar een enthousiaste doorstart kennen. Zo na de zomervakantie worden de plannen die we maakten in het staartje van de winter en begin van de lichte lente nogmaals onder de loep genomen en onder onze aandacht gebracht. Wat waren jouw voornemens en hoe kijk jij terug op de afgelopen maanden?

AFSLUITING MARKTSEIZOEN
Met het Theekamp zijn we langzamerhand bezig om het marktseizoen af te ronden. Nog enkele gezellige marktdagen staan in onze agenda – check voor die agenda vooral ook onze sociale media: via facebook, twitter en instagram houden we je graag op de hoogte van de komende marktdagen – en dan gaat de marktkoffer wederom voor enkele maanden dicht. Tijdens het hekkensluiten kijken we terug op een zeer geslaagd marktseizoen. Dit jaar hebben we ons meer gericht op de kleinere streekmarkten en deze focus is ons erg goed bevallen! ‘Kleinschalig en kneuterig met veel aandacht voor ambachtelijke producten’ was de omschrijving die paste bij veel van de nieuwe markten die we dit seizoen hebben leren kennen: precies de termen waar wij blij van worden! Deze ervaringen nemen we mee, terwijl we ons de komende maanden buigen over de markten welke we volgend jaar zullen aanschrijven. We houden je op de hoogte en we zien je heel graag nog op (1 van) de laatste markten van 2017!

AFZETPUNTEN
Een ander onderwerp waar we onze pijlen op hebben gericht en met volle enthousiasme op blijven richten, is de mogelijkheid om onze thee te laten schenken bij externe partijen. Zo kan je een heerlijk kopje thee drinken voor en na je yogalessen bij Yogapoint Nijmegen en Yogapoint Utrecht. Bij Sportpiazza geniet je van een kopje Theekamp-thee in de sfeervolle kantine na een fanatieke ochtend sporten. Ook voorziet Koen je tijdens je knipbeurt bij kapper Haz van een met liefde gezet kopje Theekamp-thee. De afzetpunten blijven binnen stromen en het doet ons erg goed om via deze nieuwe opening meer en meer mensen kennis te kunnen laten maken met onze met zorg samengestelde theemixen. De laatste aanwinst is Yogapoint Leidsche Rijn! Ken jij nog interessante plekken waar onze theesmaken een aanvulling kunnen zijn? Werk jij misschien op een plek waar een lekker kopje Theekamp-thee zeker op zijn plek zou zijn? Schroom niet ons te benaderen door een mailtje te sturen naar theekamp@gmail.com.

2 ABSOLUTE TOPPERS
Met de vorige theekrans lanceerden wij 2 nieuwe eo-melanges, te weten ‘beet-me-niet’ en ‘4 dieven’. En dat hebben we geweten: en masse stroomden de bestellingen binnen! Hoe leuk om te ervaren dat de creaties van Willeke onze wilde kruidenvinder zo goed aansluiten bij de behoeftes van jullie Theekampers. Nog geen kennis gemaakt met deze 2 nieuwe favorieten? Lees Willekes bevlogen blogs over ‘beet-me-niet’ en ‘4 dieven’.

NIEUW: 2 HUIDOLIËN
Zoals Willeke in haar blogs reeds aangestipt heeft, zijn we bezig gegaan met het maken van huidoliën van deze twee nieuwe melanges. Het geweldige nieuws van deze herfst is dan ook dat beide nieuwe huidoliën af zijn en vanaf heden bestelbaar! Voor het hele vriendelijke prijsje van slechts 7,50 ben je al de trotse eigenaar van een fles ‘beet-me-niet’-huidolie of ‘4 dieven’-huidolie. Plaats vandaag nog je bestelling: onze verwachting is dat ook deze 2 nieuwe producten als warme broodjes over de toonbank zullen gaan 🙂

NIEUW: HARTENKRANS
Het herfstfeest is nog niet compleet, want naast bovenstaande twee nieuwe huidoliën lanceren we dit najaar tevens met trots de nieuwe theemix ‘hartenkrans’! Willeke de wilde Kruidenvinder creëerde een combinatie van brandnetel, lindebloesem en meidoorn en het trio dat zo ontstaat is een lichte, zachte, hartverwarmende en opbeurende smaaksensatie. Wist je dat de drie kruiden die in deze fijne en vriendelijke mix zijn opgenomen, bekend staan als ondersteunend voor je hart en ervoor zorgen dat je hart wat lichter en luchtiger gaat voelen? Deze nieuwe theesmaak krijgt een plekje in ons gestaag tot stand komende chakra-theereeks. ‘Zonnevlecht’ was de eerste creatie in deze traditie en met liefde voegen wij daar deze herfst ‘hartenkrans’ aan toe.

HERFST-CATALOGUS
Met het verschijnen van deze nieuwsbrief lanceren we tevens onze nieuwste bestellijst: de herfst-theekrans. Hier kan je lezen welke producten voor deze herfst in onze catalogus zijn meegenomen en via deze bestellijst kan je je herfst-favorieten weer bijbestellen of kennis maken met nieuwe najaarsproducten. Wat bijvoorbeeld te denken van:
– Vallende bladeren: aan absolute favoriet van compagnon Karin. Alsof je het goudgekleurde herfstbos voor je ziet, zo vol van smaak!
– Groene herfstmix: deze heerlijke theekamp-variant met als basis de biologische groene thee ‘chunmee young hyson’ drinkt compagnon Willeke graag in de ochtend om haar dag fris en gefocust te beginnen.
– Mandarijn olie: een schitterend vrolijke geur die compagnon GerJan graag in de olieverdamper doet om het huis fris en blij te laten ruiken en voelen.
– 4 dieven eo-melange: een absolute favoriet voor alle drie compagnons!

HOE TE BESTELLEN
Onze werkwijze blijft als volgt:
* Mail je bestelling van favoriete Theekamp-producten naar theekamp@gmail.com en vermeld daarbij waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt voor het plaatsen van je bestelling de Theekrans (deze vind je hieronder en links in dit blog) gebruiken en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden.
* Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld.
* Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag.
* Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus.
* Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

TEN SLOTTE
En met de lancering van die nieuwe bestellijst sluiten we deze gouden nieuwsbrief af. We wensen je een schitterende herfst, misschien schudden we elkaar de hand tijdens 1 van de afsluitende markten van dit jaar en we zien je najaarsbestellingen graag tegemoet via theekamp@gmail.com: wij zitten er helemaal klaar voor!

herfsttheekrans-forweb

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s