Laatste markten 2017

2017 komt langzaam maar zeker tot zijn einde en we kijken met een grote glimlach terug op ons marktseizoen. Dit jaar hebben we ons meer en meer gericht op de kleine, kneuterige, ambachtelijke en gezellige streekmarkten. En die focus is ons erg goed bevallen. Heel leuke gesprekken over kruiden en alles wat wij daarmee produceren: iets waar wij erg blij van worden. Interessante nieuwe initiatieven gezien, enthousiasmerende gesprekken gehad met andere kleine ambachtelijke ondernemers: precies zoals wij dat graag doen.

Zo aan het einde van dit jaar staan er nog 2 markten op onze planning: op zaterdag 9 december keren we terug op de markt bij landwinkel de Woerdt in Bemmel bij Nijmegen. Ditmaal is het de “winterfair” en deze zal plaatsvinden in een mooie overdekte locatie tegenover de landwinkel zelf. We zien je graag!

De hekkensluiter van dit jaar is de altijd uitermate gezellige kerstmarkt bij café Frowijn in Nijmegen. Heerlijk kleinschalig met ambachtelijke bedrijfjes uit de buurt, lokale kunstenaars die hun werken aanbieden en dit alles onder het genot van een glaasje Glühwein, warme chocomelk of een speciaal biertje. Kom met ons het marktjaar uitluiden 🙂

We zijn alvast aan het vooruitkijken naar 2018 om te zien voor welke markten we ons in het nieuwe jaar gaan inschrijven. Ken jij nog kneuterige en kleinschalige markten? Mail ons je suggesties en misschien zien we elkaar daar wel in 2018!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s