Nieuwe etiketten in ontwikkeling!

 

Sinds het eerste theezakje dat we met veel trots vulden met onze allereerste zelfgecreëerde theemix – en onderwijl dribbelend van enthousiasme om de theeliefhebbende medemens met onze creaties te laten kennis maken – werken we met hetzelfde etiket. We zijn hem in de afgelopen jaren blijven fine-tunen, maar we hebben het initiële ontwerp van ons thee-etiket in al die ondertussen alweer acht mooie Theekamp-jaren niet aangepast.

Tot nu! Want as we speak zijn we in de afrondende fase van het ontwikkelen van een nieuw thee-etiket. Welk lettertype gaan we kiezen? Waar laten we de icoontjes? Waar prijken onze poëtische theenamen? We zetten momenteel de laatste puntjes op de i en hopen van harte dat we met de lancering van de winter-theekrans je kunnen laten kennis maken met onze nieuwe look. We zijn nu al heel trots op hoe het eruit gaat zien en zijn erg benieuwd naar je mening!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s