Nu ook bij Yogapoint Woerden!

TK markt promo fotoos-1-10

We hate to sound like a broken record, but… we hebben wederom een mooie nieuwe afzetplek gevonden voor onze Theekamp-theesmaken! Vanaf begin volgend jaar kan je ook bij Yogapoint Woerden genieten van een heerlijke kopje Theekamp-thee voor en na je yogalessen 🙂

Welkom bij de club yogi’s van Yogapoint Woerden! Geniet en als je eens bij wilt bestellen om ook thuis mee te proeven, schroom niet om een bestelling bij ons te plaatsen via theekamp@gmail.com!

En zo blijven we onze afnemerskring uitbreiden! Er blijft altijd plaats voor nieuwe aanvullingen, dus zou je ook graag bij jouw werk, jouw sportschool, jouw bijeenkomsten en wat al niet meer zijn graag onze thee geschonken zien? Mail ons je suggesties en we gaan voor je aan de slag 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s