3 herfst-toppers

Graag zetten we onze laatste creaties in het herfstzonnetje: de nieuwe theesmaak ‘hartenkrans’ en de 2 nieuwe huidoliën ‘4 dieven’ en ‘beet-me-niet’!

Om met die laatste twee te beginnen: zoals Willeke, de wilde kruidenvinder al meldde in haar bevlogen blogs over ‘4 dieven’ en ‘beet-me-niet’ zijn we bezig gegaan met het maken van huidoliën van deze twee nieuwe eo-melanges. Beide eo-melanges bleken een schot in de roos, want na de lancering van deze twee nieuwe lievelingen stroomden de bestellingen binnen. Dus leek het ons een uitermate geslaagd idee om deze twee direct uit te werken naar huidoliën. Het geweldige nieuws bij de lancering van de herfst-theekrans was dan ook dat beide nieuwe huidoliën af zijn! Voor het hele vriendelijke prijsje van slechts 7,50 ben je al de trotse eigenaar van een fles ‘beet-me-niet’-huidolie of ‘4 dieven’-huidolie. Plaats vandaag nog je bestelling, want ook deze 2 nieuwe producten gaan als warme broodjes over de toonbank 🙂

Met het lanceren van de herfst-theekrans lanceerden we de nieuwste theemix ‘hartenkrans’ en ook dat hebben we geweten: onze nieuwste creatie van brandnetel, lindebloesem en meidoorn verkoopt als een speer! Het trio kruiden waar ‘hartenkrans’ uit is opgebouwd, staat bekend als ondersteunend voor het hart en zorgt dat je hart wat lichter en luchtiger voelt. Perfect in deze herfstige tijden, wanneer het ’s avonds weer sneller donker wordt en we reeds enkele enthousiast grijze regenachtige dagen hebben gekend. Gun jezelf dat fijn opbeurende en hartverwarmende gevoel in de vorm van een prachtig kopje ‘hartenkrans’-thee.
​Het is de tweede theemix in onze gestaag tot stand komende chakra-reeks. ‘Zonnevlecht’ was de eerste en sinds deze herfst voegen we daar met trots ‘hartenkrans’ aan toe. Bestel vandaag nog deze heerlijk lichte, zachte, hartverwarmende en opbeurende smaaksensatie!

herfsttas 2017 met watermerk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s