Winter-theekrans

winter 2018 met watermerk

Hoe geweldig: reeds jaren starten we de winter met jullie dromerige fantaserend over romantisch ondergesneeuwde straten, maagdelijk witte velden en fluisterstille sneeuwbossen. Over bij het haardvuur zitten of met je rug tegen de centrale verwarming, door het raam kijkend naar de traag vallende sneeuwvlokken. Wat fantastisch dat we reeds enkele van zulke schitterende winterse dagen hebben mogen meemaken! En niet zo’n klein beetje ook: dagenlang sneeuwde het gestaag door en uiteindelijk was de wereld verstopt onder een enkeldiep pak sneeuw waar veelvuldig van genoten werd, ik kan me namelijk niet herinneren ooit zoveel sneeuwpoppen te hebben gezien :-)​. En dat er nog vele van deze schitterende wintertijden mogen volgen!

​Naast het genieten van schitterende winterswitte taferelen kan dit jaargetijde ook altijd veel gezellig samenzijn brengen met de familiefeestdagen en vriendenfuiven. Heerlijk eten, lekkere lome middagen met blije films en samen spelletjes spelen. Lekker laat opblijven en proosten op het afgelopen jaar: terugkijken op ontwikkelingen, besluiten en veranderingen. De tijd van lijstjes maken van je favoriete muziekontdekkingen, filmverrassingen en betoverende boeken. Hoe kijk jij terug op 2017? Wij proosten graag een glaasje naar wens met je en gunnen je al het goeds voor het komende jaar! Dat je voornemens mooie invullingen mogen krijgen, wat deze ook zullen zijn.​

TERUGKIJKEN​ ​
Wij van Theekamp sluiten een heerlijk jaar af: we genieten nog op dagelijkse basis van het nieuwe pad dat we hebben ingeslagen in onze behoefte om de lijntjes met de Theekampers – jullie dus – korter te houden. Eén-op-één contact,​ via de mail of in het echt,​ zodat we mensen gerichter kunnen helpen in hun zoektocht naar lekkere, mooie, fijne, gezonde en passende Theekamp-producten. Om zo ons enthousiasme over de fantastische wereld van de kruiden directer en op alle manieren die we maar kunnen bedenken met jullie te delen.​​

Via de mail krijgen we nog steeds menigmaal bedank-berichten voor deze nieuwe laagdrempeligheid. De overzichtelijke manier van werken blijkt tevens erg productief voor onszelf: we kijken dit jaar terug op een heel mooie uitbreiding op ons smaakrijke assortiment. Wat te denken van die geweldige “beet-me-niet” en “4 dieven”, beiden uitgewerkt tot zowel een oliemelange als een huidolie! Ook hebben we dit jaar enkele directe best-seller theemixen aan onze productenlijst toegevoegd. De theesmaken “lentekriebels” en “hartenkrans” blijken niet aan te slepen: geweldig hoe jullie massaal inhaken op onze nieuwe creaties!​

Dit is tevens het jaar geweest waarin het aantal ​bedrijfsafnamepunten voor Theekamp enthousiast is toegenomen. Met scheepsladingen gaan de theesmaken momenteel de deur uit: hoe blij zijn wij om op deze manier nog meer mensen kennis te laten maken met Theekamp en de heerlijke smaakcombinaties die Willeke de wilde kruidenvinder weet te creëren! Kom maar door als je nog potentiele afnameplekken voor ons weet, ook in 2018 voegen we graag weer nieuwe contacten toe.

Deze maand nog enkele enthousiast winterse markten gedraaid, waar we bekende gezichten hebben gezien, kennis hebben gemaakt met veel nieuwe enthousiastelingen en hebben kunnen doen wat we eigenlijk het aller allerliefste doen: met jullie praten en brainstormen over kruiden en kruidengebruik. Dank voor alle gesprekken en alle nieuwe tips tijdens het afgelopen jaar. Blijf vooral ook van je laten horen: plaats je bevindingen, ervaringen, recepten en verhalen op ons blog, we lezen ze maar wat graag :-)​

WINTERSE PRODUCTEN
Zoals ieder seizoen hebben wij wederom een selectie gemaakt die we fijn bij de witwinterse sferen vinden passen. Hieronder volgt de bestellijst van dit seizoen:

winter-theekrans

HOE TE BESTELLEN
Onze werkwijze blijft als volgt:
* Mail je bestelling van favoriete Theekamp-producten naar theekamp@gmail.com en vermeld daarbij waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt voor het plaatsen van je bestelling de Theekrans (deze vind je in de bijlage en ook op ons blog) gebruiken en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden.
* Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld.
* Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag.
* Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus.
* Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

We wensen je nog een heel fijn staartje van 2017, we proosten met je op het nieuwe jaar en spreken elkaar heel graag in 2018: wij hebben er nu al zin in!

Witte wintergroet,
Willeke, GerJan en Karin
namens het Theekamp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s