Op vakantie in februari!

Via deze weg willen we iedereen nog heel graag het allerbeste wensen voor het komende jaar: dat je voornemens mooie invullingen mogen krijgen, wat deze ook zullen zijn.​

winter 2018 met watermerk

Theekamp gaat op vakantie! In fe​bruari gaat onze online winkel op slot: in deze maand zullen er geen bestellingen worden klaargemaakt en verzonden. Wil je graag je voorraad winterse Theekamp-producten voor die tijd aanvullen? Dan kan je een bestelling plaatsen tot en met zondagavond 28 januari. Alle bestellingen die we voor die tijd binnen krijgen, gaan voor onze vakantie nog de deur uit.
Zin in een paar heerlijke winterse theesmaken? Op zoek naar een verwarmende winters geurende etherische olie? Je voorraad zalf of huidolie aanvullen? Sla voor zondag 28 januari je slag en wij gaan het voor je regelen! In de linker kantlijn vind je de huidige bestellijst: mail ons je keuze door een bericht te sturen naar theekamp@gmail.com en na betaling zal via PostNL je pakket jouw kant opkomen: genieten maar!.
Begin maart zijn we dan weer terug om met frisse moed de bestellingen en verzendingen op te pakken en ons te gaan richten op de komende lente-theekrans!
We zien je bestelling graag tegemoet, wensen je een mooie februarimaand en spreken elkaar weer in maart 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s