Terug van vakantie!

winter 2018 met watermerk
Goed nieuws: we zijn weer terug van vakantie! Fris & fruitig, met bruisende energie, vol nieuwe plannen en heel veel zin om weer voor je aan de slag te gaan 🙂

We zijn momenteel druk bezig met het in elkaar knutselen van de bestellijst voor komende lente: hou je mailbox in de gaten, want binnenkort lees je daar alles over de blije lenteproducten die we voor je klaar gaan zetten.
Tot de lancering van die lente-theekrans kan je bestellen uit onze wintervoorraad. Hieronder vind je de aangepaste bestellijst: de producten die hier op vermeld staan en niet zijn doorgestreept, zijn aan het staartje van deze enthousiaste winter nog bij ons te verkrijgen. Bestel snel, want op is daadwerkelijk op!
winter-theekrans-mrt-editie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s