lente-theekrans

lente 2018 met watermerk

Als de komende lente maar half zo enthousiast zal zijn als het laatste staartje van afgelopen winter, belooft dit een topjaar te worden! Man, wat hadden we het koud – gevoelstemperatuur minus 1 miljoen! – en wat hebben we ondertussen een behoefte aan die lente. Het is zover: de dagen verlengen, de eerste zonnestralen kruipen achter de wolken vandaan en hoe heerlijk om te zien dat direct de terrasje alweer vol zitten en de dikke winterjassen worden ingeruild voor die vrolijke lentekledij. Kijk eens naar buiten, het lijkt wel alsof alles en iedereen wakker wordt uit een diepe winterslaap: zie je op straat de glimlachen weer stralen? Hoor je die enthousiaste vogels hun lokroepen ten gehore brengen? Zie je die eerste ontluikende knoppen en bloemen? Welkom lente, wat fijn dat je er weer bent.

NIEUW ETIKET
Trommelgeroffel… Want deze lente onthullen wij met volle trots ons nieuw thee-etiket! Afgelopen tijd hebben we heel productief en creatief gebrainstormd over hoe we onze thee graag willen presenteren. Wat is in onze optiek informatie die je op een thee-etiket wilt lezen? Welke informatie willen we juist van het etiket weglaten en via het blog uitgebreid aandacht aan besteden? Welke lettertypen? Welke kleuren? Welke indeling? Welke zakjes? Vragen te over en ideeën te over. Zeer tevreden zijn wij dan ook dat we op al deze vragen een antwoord hebben gevonden waar we 100% achter staan en zo een etiket kunnen presenteren waarbij we volmondig kunnen zeggen: “Ja, dit is overduidelijk een theetje van het Theekamp!” We zijn erg benieuwd naar jullie meningen en bevindingen. Schroom niet om een bericht achter te laten op ons blog, ons via facebook of twitter of instagram je visie te delen of ons een mailtje te sturen. We lezen graag van jullie 🙂

NIEUWE MIX
Nog meer nieuws! De afgelopen maanden hebben Willeke en Karin en GerJan lekker veel tijd gehad om met elkaar door te brengen en samen naar de kruiden en huidige theesmaken te kijken: proeven, kletsen en genieten! Hieruit zijn meerdere fantastische nieuwe mixen gerold, die we allen in de komende tijd gaan lanceren.
Deze lente beginnen we met onze nieuwe topper “frisse wind!” Tijdens het proeven van deze nieuwe theesensatie, ontstond bij ons dat heerlijk opzwepende, ruimtegevende en aanwakkerende gevoel van de schouders eronder: tijd voor warmte, tijd voor ontluiking, tijd voor energieke nieuwe plannen, tijd voor een frisse wind! Deze perfecte mix van briljant lekkere lentekruiden geeft je precies die oppepper die aan het begin van de vroege lente zo prettig welkom kan zijn. Kom maar door met de langzaam maar zeer zeker langer wordende dagen, kom maar door met die zonnestralen. Met deze fijne, lichte en openende theesmaak zit je er helemaal klaar voor. En wat gaat deze frisse wind jou brengen?

NIEUWE MARKTAGENDA
We zijn momenteel druk bezig om onze marktagenda in elkaar te knutselen voor het komende jaar. We hebben een mooie stapel uitnodigingen binnen en de eerste markt die we reeds hebben aangeschreven en waar we aanwezig zullen zijn, is het Streekfestival Lingezegen op 27 mei in Park Bredelaar! Vorig jaar zijn we hier ook geweest en dat vonden we een feest. Zo te zien zal de editie van dit jaar een nog groter festijn worden, aangezien Slowfood Rijnzoet dit jaar medeorganisator is. We zien je heel graag eind mei in hopelijk een heerlijke lentezon en wij beloven de lekkerste lenteproducten voor je mee te nemen.

LENTE PRODUCTEN
Over de lekkerste lenteproducten gesproken: in de bijlage en ook op het blog vind je de lente-theekrans, de bestellijst voor dit seizoen. En daar hebben we zoveel mogelijk lentelekkers voor je bijeen gebracht! Wat bijvoorbeeld te denken van:
– Lentekriebels: die instant lenteklassieker van vorig jaar is terug! Deze kruidenmix van brandnetel, guldenroede en hyssop is niet alleen erg lekker, maar is tevens een Theekamp kruidenmix tegen hooikoortsverschijnselen. Bij de lancering vorig jaar was deze theesmaak niet aan te slepen en we hopen ook dit jaar weer velen van jullie met onze Lentekriebels verlichting te kunnen brengen.
– Lentetijd, grote voorjaarsschoonmaaktijd 🙂 En voor dat doel raden wij je aan onze 4 dieven te gebruiken, onze eo-melange die antiseptisch en steriel maakt. Hoe je deze heerlijk geurende melange kunt gebruiken in je schoonmaakmiddelen, maar ook in een handzeep of in de olieverdamper, lees je in dit blog vol met tips en trivia.
– Een kruidenmix scoren die altijd goed in de smaak valt? Koop dan gerust en blind onze ‘lentelucht’. In al die jaren dat Theekamp bestaat en op alle markten waar we met onze kraam hebben gestaan, zijn we niemand tegengekomen die deze kruidenmix niet lekker vindt 🙂
– Wist je trouwens dat je korting krijgt als je 4 theesmaken tegelijk besteld? Dan betaal je namelijk slechts 8,50 voor je theekwartet. Liever de keuze aan ons laten? Dan krijg je voor het vriendelijke bedrag van 8,- vier door ons geselecteerde lentetheesmaken thuisgestuurd. Op de bestellijst zie je de selectie die we voor je hebben gemaakt.
– Dit seizoen kan je bij het Theekamp 120 ml smeerwortelzalf met etherische olie bestellen voor slechts 19,50! Wie maakt ons los? We hebben nog een paar potten voor je klaarstaan, dus wees er snel bij want is op is daadwerkelijk op!

lente-theekransforweb

HOE TE BESTELLEN
Onze werkwijze blijft als volgt:
* Mail je bestelling van favoriete Theekamp-producten naar theekamp@gmail.com en vermeld daarbij waar we de bestelling naar toe kunnen sturen. Je kunt voor het plaatsen van je bestelling de Theekrans (deze vind je links in de zijbalk) gebruiken en deze naar ons terugsturen of in een mailtje de gewenste producten vermelden.
* Je krijgt vervolgens een prijsopgave teruggemaild, waarin ook de verwerkingskosten zijn vermeld.
* Zodra je het geld hebt overgemaakt naar onze rekening, gaan we met je bestelling aan de slag.
* Heb je voor zondagavond je betaling overgemaakt? Dan gaat je bestelling de eerstvolgende woensdag op de bus.
* Via PostNL komt deze vervolgens bij jou terecht: genieten maar!

Check die nieuwe lente-bestellijst en geef ons je wensen door: we gaan graag voor je aan de slag. Zoek ons op bij vragen over onze producten, over kruiden, over gebruik: via de mail of in ons blog lezen we met veel plezier je berichten! En wellicht zien we elkaar op 1 van de markten waar we dit jaar te vinden zijn? Hou voor onze actuele agenda de sociale media in de gaten. Dat was hem voor nu: we wensen iedereen via deze weg een heerlijk zonnige en energieke lente en we spreken elkaar weer bij een volgende theekrans. Tot snel!

Lichte lentegroet
Karin, Willeke & GerJan

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s