Nieuw marktseizoen gaat beginnen!

Het nieuwe marktseizoen gaat weer beginnen! En wij zitten er helemaal klaar voor 🙂

We beginnen dit jaar bij het Streekfestival Lingezegen, een geweldig gezellige markt die dit jaar plaatsvindt op zondag 27 mei. Vorig jaar waren we hier ook te vinden en hebben we erg genoten van de heerlijke sfeer en fijne thee-contacten. Het weer was vorige editie schitterend warm en zonnig, hopen dat dat ook dit jaar zo mag zijn!

Kom je langs? We hebben al onze lekkere lente-smaken bij ons en ook die heerlijke lentegeuren in de vorm van etherische olien en huidolien. En kom vooral ook je voorraad zalf aanvullen! Wist je dat je alleen op de markt onze schitterende olieverdampers en andere accessoires kunt bemachtigen?

TK markt promo fotoos-1-2

Kom langs, we zien je graag! En je kunt tegenwoordig helemaal los, want vanaf heden kan je bij ons op de markt ook met je pinpas betalen. Geen gedoe meer met kleingeld en eerst moeten pinnen voor je naar de markt kunt – wat op afgelegen markten als deze toch altijd onhandig blijkt, je bankpas is alles wat je nodig hebt om grote Theekamp-boodschappen te doen.

En mocht je nog leuke tips hebben voor andere markten dit jaar, dan vernemen we dat heel graag van je: we blijven altijd enthousiast op zoek naar leuke nieuwe plekken. Stuur je tips naar theekamp@gmail.com. Of vertel ze aan de kraam op zondag 27 mei 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s