Nieuwe etiketten!

 

 

 

Trommelgeroffel… Want deze lente onthullen wij met volle trots ons nieuwe thee-etiket!

Afgelopen tijd hebben we heel productief en creatief gebrainstormd over hoe we onze thee graag willen presenteren.

  • Wat is in onze optiek informatie die je op een thee-etiket wilt lezen?
  • Welke informatie willen we juist van het etiket weglaten en via het blog uitgebreid aandacht aan besteden?
  • Welke lettertypen?
  • Welke kleuren?
  • Welke indeling?
  • Welke zakjes?

Vragen te over! Ideeën te over! Zeer tevreden zijn wij dan ook dat we op al deze vragen een antwoord hebben gevonden waar we 100% achter staan en zo een etiket kunnen presenteren waarbij we volmondig kunnen zeggen: “Ja, dit is overduidelijk een theetje van het Theekamp!”

Naast het schitterend mooie etiket zijn wij ook erg content met onze nieuwe theezakjes: minder plastic, meer papier. En tegelijkertijd steviger en met een heel schattig en handig raampje waardoor je precies kunt zien uit welke kruiden de theemix is samengesteld 🙂

 

Tijdens de bestellingen van deze lente worden meer en meer theemixen verstuurd in de nieuwe theezakjes met nieuwe etiketten en iedere keer kijken we met grote trots naar het resultaat: precies zoals we voor ogen hadden!

We zijn erg benieuwd naar jullie meningen en bevindingen. Schroom niet om een bericht achter te laten op ons blog, ons via facebook of twitter of instagram je visie te delen of ons een mailtje te sturen. We lezen graag van jullie 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s