Nu ook 100 gram

Steeds vaker krijgen we van fanatieke theedrinkers de vraag of er ook grotere verpakkingen bestelbaar zijn. We merken het deze lente vooral bij de theesmaak “Lentekriebels”. Deze heerlijke mix tegen hooikoortsverschijnselen blijkt niet aan te slepen en de roep om grootverpakkingen werd derhalve dan ook luider en luider. (In dit blog lees je waarom die lentekriebels zo’n fantastische fanbasis kent 🙂 )

voorkant lentekriebels

U roept, wij draaien: sinds heden kan je van alle theesmaken ook een 100 gram verpakking bestellen! Niet alleen van “Lentekriebels”, maar van elke smaak die je op de bestellijst ziet staan, kunnen wij een grotere verpakking voor je klaarmaken. Dus zit er deze lente eentje bij waar jij geen genoeg van kunt krijgen? Gun jezelf een enthousiaste megazak van je favoriete kruidenmix! En vanaf nu geldt dit ieder kwartaal, dus heb jij een favoriete zomersmaak? Check bij de lancering in juni de bestellijst van komende zomer en sla je grote slag!

Het fijne nieuws is ook nog eens dat deze grotere verpakkingen een heel vriendelijk prijsje kennen. Voor 30 gram van een theemix betaal jij bij ons zoals altijd €2,25. Voor 100 gram van dezelfde theesmaak betaal je slechts €6,75! Tel uit je winst 🙂

En om het feest compleet te maken krijg je er een speciaal groot etiket bij welke je dan op je eigen theepot/theebus/theedoos/thee-wat-jij-maar-wilt kunt plakken. Bestel vandaag nog een extra grote verpakking van jou favoriete theesmaak, we gaan graag voor je aan de slag!

rooibos2

Een Reactie op “Nu ook 100 gram

  1. Pingback: Theebereiding | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s