zomer-theekrans 2018

zomer-theekrans18 met watermerk

 

Sommige jaren als we de nieuwe bestellijst lanceren, spreken we vooral een theoretische wens uit naar mooie zonnige dagen en zitten we onderwijl nog met een dikke trui te kijken hoe de regen druilerig langs de ramen sijpelt. Zo niet dit jaar! Wat laat die zon al heerlijk enthousiast van zich zien de laatste weken! Schitterend zonnige dagen, zomerse temperaturen, lange zwoele avonden en van die perfect verkoelende regenbuien aan het eind van broeierige middagen: het is reeds volop zomer!

En dat die zomer nog maar lang mag duren, dat we nog maar een fijne tijd mogen genieten van die zonovergoten vergezichten, die verkoelende wandelingen door prachtig kleurende zomerbossen, die lang uitgereikte middagen en avonden liggend aan het water, ontspannend in je favoriete park of zittend op dat ene gezellige terrasje. Vakantieplannen? We wensen je een heel relaxte tijd van bijtanken, of dat nu voor jou betekent uren ontspannen liggend in de zon of juist een inspannende wandeling door de bergen! Festivalplannen? Hopen dat je in prettige temperaturen mag genieten van je favoriete muziekjes, voorstellingen en wat al niet meer!

 

Wij zijn de hele zomer bereikbaar: het gehele zomerseizoen kan je bij ons je bestellingen plaatsen en blijven wij maar wat graag de lekkerste pakketten voor jou in elkaar draaien. Zomerse theetjes mee op vakantie? Mail ons je bestelling en wij gaan voor je aan de slag! Thuiskomen en je huis prettig doorwaaien met een heerlijk geurende etherische olie? Mail ons van je vakantieadres en wij zorgen dat je favoriete Theekamp-producten op je liggen te wachten als je je voordeur weer opent: dat is nog eens welkom thuiskomen!

 

zomer-theekransforweb

ZOMERSE PRODUCTEN

Ook dit kwartaal hebben we ons gebogen over een zinderende zomerse selectie Theekamp-producten. Het resultaat van deze compilatie is onze bestellijst waar alle producten op staan die je deze zomer bij ons kunt verkrijgen. Ben je nu heel specifiek op zoek naar een Theekamp-product dat niet op deze lijst staat? Schroom niet om ons te mailen en wij gaan kijken wat we voor je kunnen doen!

– Zoals gemeld is de heerlijke zomerse theesmaak zomerbladeren terug van weggeweest. Een overtuigende mix van framboosblad, braamblad en pepermunt, welke verrassend zacht en lekker verkoelend smaakt. Een thee die prettig drinkbaar is op zeer warme dagen. Tevens is zomerbladeren een prima geschikte kandidaat voor zelf ijsthee maken: zet hiervoor een sterke pot thee van zomerbladeren en doe hier een goede hoeveelheid suiker of honing bij. Laat dit een tijdje trekken en plaats de mix vervolgens enkele uren in de koelkast. Serveer met een paar ijsblokjes en eventueel een schijfje citroen. Zomerse sferen gegarandeerd!
– Wist je dat we van onze “4 dieven” ook een huidolie variant gemaakt hebben? Deze zomer zit deze heerlijke smeerder in onze Specials-afdeling en kost je slechts 7,50. Lees alles over dit schitterend geurende dievenkwartet in Willekes gezellige en informatieve blogpost.
– Frisse wind keert terug! Deze mix lanceerden wij afgelopen lente en we krijgen erg leuke reacties op deze briljant lekkere mix met zijn opzwepende, ruimtegevende en aanwakkerende gevoel. Nog niet geproefd? Voeg hem toe aan je zomerse bestelling en geniet van deze mooie mix van appelmunt, sinaasappelschil, cranberries, citroenmelisse en citroengras.
– Kijk ook eens in onze afdelingen etherische oliën: 6 zomerse geuren die niet alleen heel fijn ruiken, maar tevens meehelpen om de mufheid wat uit je huis te jagen tijdens die broeierige dagen wanneer de lucht lijkt stil te staan. Enkele druppeltjes van bijvoorbeeld biologische sinaasappel in je olieverdamper en het ruikt weer een stuk minder weeïg in je huis.
– 4 theesmaken voor slechts 8 euro?! Jazeker: groene zomermix, zomerkracht, zonsondergang en citgem zitten gezamenlijk in ons zomerpakket en gaan daadwerkelijk voor zo’n klein prijsje de deur uit 🙂

Plaats je zomerse bestellingen vandaag nog via theekamp@gmail.com! Heb je vragen over onze producten of over kruiden in het algemeen? Mail ons vooral: wij kijken en denken altijd erg graag met je mee 🙂

 

Zonnige zomergroet
Willeke, Karion & GerJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s