Theekampbasis: earl grey

Bij Theekamp kan je schitterende theesensaties op basis van de mooiste kruiden verkrijgen. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het creëren van passende, spannende, heerlijke, logische en onverwachte kruidencombinaties welke wij vervolgens aan een uitgebreide proefsessie bloot stellen, zodat jij als Theekampers van de fijnste en meest geslaagde kopjes thee kunt genieten. In onze afdeling “proef maar” vind je alle theesmaken die je dit seizoen bij ons kunt verkrijgen.

Naast theemixen waar de ingrediënten in z’n geheel worden gevormd door kruiden, hebben we tevens een Theekamp-twist gegeven aan enkele meer conventionele theeën. Eentje daarvan is earl grey en in deze blogpost kun je lezen over de 4 verschillende seizoensvarianten earl grey-thee die je bij ons kunt krijgen.

Earl Grey is een melange van zogeheten zwarte thee uit India en Ceylon waar bergamotolie aan toegevoegd is. Op zichzelf is earl grey een heerlijke stevige zwarte thee met een krachtige en volle smaak. Voor onze seizoenmixen zijn we op zoek gegaan naar passende smaakcombinaties die de smaak van earl grey bewaren en aanvullen naar de sfeer van het betreffende seizoen.

Lente graafmix (ook bekend als Groene Graafmix)
Aangevuld met citroengras, citroenmelisse, appelmunt en vlierbloesem ontstaat onze lente graafmix, een prettige, zachte en toegankelijke lentemix: denk groen, denk openend, denk licht en energiek, denk dansende koeien op hun eerste dag buiten, denk dartelende geitjes in de eerste felle lentezonnestralen. En denk vooral lente, lente en nog eens lente!

zomer graafmix

zomer graafmix

Zomer graafmix
Deze earl grey-variant is een echte avondthee. Stel je het volgende voor: voorzichtig stap je door de braamstruiken met je thermoskan zomer graafmix in de hand en onderwijl komt het geluid van de krekels je tegemoet, terwijl je een mooi plekje zoekt in het gele graan om de zonsondergang te aanschouwen.

Herfst graafmix (ook bekend als Gouden Graafmix)
Deze herfstvariatie kenmerkt zich door een lekkere zoete, bijna snoepachtige of toffee-achtige smaak. Een gevoel van nazomer en haardvuren, een kopje thee dat je met volle overtuiging met beide handen omsluit om glimlachend en genietend de theedampen je gemoed tot rust te laten brengen. Welkom herfst!

 

witte graafmix

 

Winter graafmix
Sluit tijdens het drinken van winter graafmix je ogen en plaats jezelf in gedachten bij de open haard om te genieten van die knisperende warmte. Stel je die dwarrelende sneeuwvlokken buiten voor, terwijl jij lekker wegkruipt onder je favoriete dekentje op de bank met je favoriete boek, serie of muziek. En als je heel stil bent, kan je misschien die kerstbelletjes horen rinkelen op de achtergrond!

Dit is onze selectie earl grey-smaken 🙂 Fan van deze grijs graaf? Check dan ieder kwartaal onze bestellijst om te zien of er een van deze 4 te bestellen valt dit seizoen! Je vindt onze bestellijst links op deze website en we sturen hem tevens ieder kwartaal in onze nieuwsbrief. Nog geen abonnee van onze Theekrans? Mail je mailadres naar theekamp@gmail.com en de volgende keer krijg ook jij onze nieuwsbrief met bestellijst in je mailbox!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s