Zomerspecials!

Zo halverwege de zomer kunnen we met veel plezier zeggen dat we twee perfecte specials kunnen toevoegen aan de bestelmogelijkheden van dit seizoen! Afgelopen weken zijn we druk bezig geweest met de bevoorrading en Theekamp-productie en zodoende kunnen we twee producten in het zomerzonnetje zetten die zo vers van de pers zijn, dat ze nog niet eens op de bestellijst van deze zomer waren beland.

Beet-me-niet huidolie. Hier lees je Willekes gezellige en informatieve blog over de geurmelange ‘beet-me-niet’ die insectwerend werkt tegen die kleine kriebelaars (zelfs tegen teken!). Je kunt deze melange gebruiken in je geurverdamper of om als het ware een barrière te maken bij je vensterbanken of deurposten. Hoe je dat doet, legt Willeke je in het blog uit. Tevens kan je met beet-me-niet een huidolie maken en zo jezelf en diegenen die je lief vindt beschermen tegen de kriebelbeestjes. Deze huidolie kan je zelf fabriceren en kan je vanaf heden ook bij ons bestellen voor slechts 7,50 voor een flesje van 100ml.

Smeerwortelzalf zonder etherische olie. Deze zeer populaire zalf is weer op voorraad! Smeerwortelzalf is een verwarmende en verzachtende zalf die geschikt is om te gebruiken bij spierpijn, gewrichtspijn, vermoeide spieren en dergelijke. Ook ondersteunt deze zalf bij het herstel van kneuzingen, verrekkingen en breuken. Smeerwortelzalf zonder etherische olie is speciaal ontwikkeld om ook gebruikt te kunnen worden op de gevoeligere huid van bijvoorbeeld het gezicht.

smeerwortelzalf_zondereo

Deze keer heeft ze een extra internationaal tintje, want deze smeerwortelzalf is gemaakt in Australië, daarna met veel zorg richting Nederland getransporteerd en hier weer verder verwerkt. We hebben momenteel enkele potjes van 30gr op voorraad en die doen we voor het vriendelijke prijsje van 9,95 per stuk de deur uit. Interesse? Mail snel en we reserveren 1 of meerdere potjes voor je!

 

Sla je zomerse slag! Beide specials zijn  beperkt op voorraad en naar verwachting zal de verkoop snel gaan 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s