10 dagen vakantie!

Wij gaan even op vakantie 🙂
Vanaf vrijdag (10 augustus) tot en met zondag 19 augustus. Dat betekent dat bestellingen die voor vrijdagavond 10 augustus nog worden geplaatst, meegenomen worden voor de vakantie en de bestellingen tussen zaterdag 11 augustus en zondag 19 augustus opgepakt worden vanaf maandag 20 augustus.
Nog snel een bestelling plaatsen? Weet ons te vinden voor vrijdagavond 10 augustus! Liever even wat langer nadenken over wat je precies wilt bestellen? Helemaal prima en we pakken je bestelling vanaf maandag 20 augustus weer op 🙂
Geniet van het schitterende weer en wij spreken elkaar weer heel snel!
zonovergoten zomergroet
Karin, Willeke en GerJan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s