Theekampbasis: groene thee

Bij Theekamp kan je schitterende theesensaties op basis van de mooiste kruiden verkrijgen. Wij besteden veel tijd en aandacht aan het creëren van passende, spannende, heerlijke, logische en onverwachte kruidencombinaties welke wij vervolgens aan een uitgebreide proefsessie bloot stellen, zodat jij als Theekampers van de fijnste en meest geslaagde kopjes thee kunt genieten. In onze afdeling “proef maar” vind je alle theesmaken die je dit seizoen bij ons kunt verkrijgen.

Naast theemixen waar de ingrediënten in z’n geheel worden gevormd door kruiden, hebben we tevens een Theekamp-twist gegeven aan enkele meer conventionele theeën. Eentje daarvan is groene thees en in deze blogpost kun je lezen over de 4 verschillende groene theevarianten die je bij ons kunt krijgen.

Als basis voor onze groene thee hebben wij gekozen voor chunmee young hyson. Deze groene thee hebben wij gekozen, omdat chunmee een heerlijk zachte groene theeversie is die heel ontvankelijk bleek voor andere kruiden en daarom erg prettig mixt!

voorkant groene lentemix

Groene lentemix
De blije lentemix bevat deze zachte groene thee met voorjaarskruiden waarmee we een mix creërden die het prille lentegevoel omarmt. Dat opzwepende gevoel van de ontluikende lente-energie wat aan het einde van de winter zo welkom kan voelen in je systeem.Omarm de lente met dit opbeurende kopje thee!

Groene zomermix
De friszure zomermix die we hier hebben gecreëerd, heeft een smaak die doet denken aan wit bier! Deze opwekkende dorstlesser kent een heel spannende kruidencombinatie die het gevoel opwekt alsof je met je voeten in een schitterend spiegelend meer staat. Buitengewoon lekker!

groene herfstmix

Groene herfstmix
De groene herfstvariant is een heerlijk aardende mix met fenegriek, gember, karwij en steranijs. Het gevoel dat wij bij deze mooie mix krijgen, is dat van een kleine woelmuis of een egeltje die wroetend door de herfstige bosgrond op ieder plekje en bij elke laag een nieuwe aardende smaak en geur blootlegt.

Groene wintermix
Voor de wintervariant gingen we voor het gevoel van die ene grote pluche stoel, waar je zo heerlijk in weg kan zinken, onder je favoriete dekentje. Onderwijl omklem je met beide handen een grote mok dampende groene wintermix, staar je in de open haard of door het raam naar de vallende sneeuw. Met een grote trotse glimlach denk je terug aan je afgelopen jaar en je ziet het komende jaar met frisse moed tegemoet. Maar nu nog even niet, nu is het even stil en genieten. Proost.

Dit is onze selectie groene thee-smaken 🙂 Groene theefan? Check dan ieder kwartaal onze bestellijst om te zien of er een van deze 4 te bestellen valt dit seizoen! Je vindt onze bestellijst links op deze website en we sturen hem tevens ieder kwartaal in onze nieuwsbrief. Nog geen abonnee van onze Theekrans? Mail je mailadres naar theekamp@gmail.com en de volgende keer krijg ook jij onze nieuwsbrief met bestellijst in je mailbox!

rooibos2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s