Marktagenda

Voor de komende tijd staan er weer een paar heel leuke markten op de planning!

 

 

Zaterdag 25 augustus – dat is komende zaterdag reeds! – vind je onze kraam op de zomerfair van landwinkel de Woerdt. Hier hebben we uitermate veel zin in: vorige keren was de sfeer altijd erg geslaagd en gezellig en ook dit jaar zien we er naar uit om jullie van de lekkerste producten te voorzien. We hebben de voorraad enthousiast aangevuld, dus hopelijk voor iedereen wat wils: of je nu een theetjes zoekt, een lekkere geurolie, een nieuwe huidolie of je zalven wilt aanvullen, kom langs en zie wat wij voor je hebben meegenomen! Ook de accessoires gaan mee, dus ook een prachtige geurverdamper kan je bij ons scoren!

Zondag 9 september vind je ons op Zwerf op de Werf. Deze markt is nieuw voor ons en we zijn erg benieuwd naar de sfeer, de andere deelnemers en natuurlijk de bezoekers. Het geweldige nieuws voor deze markt is dat compagnon Willeke uit Australie op dat moment in Nederland is en dus mee komt naar de markt! Kom langs en stel al je kruiden vragen, zij is een lopende encyclopedie! We zien je graag aan de kraam, we helpen je maar wat graag aan een passende theesmaak, zalf of huidolie!

Hopelijk zien we je deze nazomer: wij hebben er in ieder geval erg veel zin in 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s