Nieuwe kruiden in ons arsenaal!

Wij houden van kruiden! Of dat nu anijs, appelmunt, brandnetel, earl grey, citroengras, citroenmelisse, eucalyptus, fenegriek, chun mee, framboos, gember, goudsbloem, guldenroede, rooibos, hibiscus, hyssop, kamille, kaneel, pai mu tan, kardemom, kruidnagel, kurkuma, lavendel, lindebloesem, meidoorn, pepermunt, salie, sinaasappelschil, steranijs, tijm, valeriaan, venkel, vlierbessen, vlierbloesem, vrouwenmantel, zoethout of zwarte bes is, wij genieten ervan en genieten er nog meer van om met al dit heerlijks briljant lekkere kruidenmixen voor jullie te maken!

En daar komen altijd weer nieuwe kruiden en nieuwe smaken bij, zodat we bezig kunnen blijven met bestaande kruidenmixen nog verder te perfectioneren en nieuwe smaaksensatie voor jullie te kunnen creëren. De afgelopen tijd hebben we weer meerdere heerlijke proefsessies gehad en nieuwe kruiden uitgeprobeerd en met veel enthousiasme hebben we deze keer de volgende nieuwe kruiden aan ons arsenaal toegevoegd:

  • rozenbottel
  • citroen verbena
  • tulsi
  • paardenbloem (kruid en wortel)
  • duindoorn bessen
  • alfalfa

Enkele van deze nieuwe kruiden hebben we gelijk ingezet: zo hebben we met het lanceren van de herfst-theekrans van 2018 direct de vernieuwde ‘witte herfstmix’ en de vernieuwde ‘frisse wind’ in onze bestellijst opgenomen. Zin om kennis te maken met onze nieuwe rozenbottel? Deze vind je tegenwoordig in onze pai mu tan-herfstvariant! Ben je benieuwd naar de smaak van duindoorn bessen? Deze spannende bessenvariatie vind je vanaf heden in onze frisse wind.

Al dat nieuws doet de boel enthousiast stromen: iedere keer dat we 1 van de nieuw toegevoegde kruiden proeven en uitproberen, zie je in het achterhoofd van Willeke minstens 3 nieuwe mixen ontstaan. De komende tijd kan je derhalve dan ook spannende vers-van-de-pers theemixen verwachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s