thee-favorieten

Laatst zaten we met de 3 compagnons om de theetafel en bespraken we: wat zijn eigenlijk de bestverkopende theesmaken die we hebben? Al hersenkrakende en met de verkoopgegevens van bestellingen die we via de mail binnenkrijgen, de grootverpakkingen die naar onze afzetpunten gaan en de marktverkooplijsten erbij, zijn we tot de volgende top 3 gekomen:

voorkant hartenkrans

3. Op de derde plaats vinden we een relatief nieuwe theesmaak: de Hartenkrans. De tweede in onze chakra-reeks kent grootse aftrekker sinds we deze enkele kwartalen geleden introduceerden. Een heerlijk openende theesmaak die ruimte geeft in de borstkas, eentje die hartverwarmend en hartopenend werkt. Nog nooit geproefd? Echt eens proberen: wij verwachten dat ook jij hem heerlijk gaat vinden!

voorkant lentelucht

2. De tweede plek wordt ingenomen door een lentemix die al een langere tijd in ons assortiment zit: Lentelucht. Wij begrijpen dit wel, lentelucht is 1 van de mixen die we meenemen naar de theeproeverijen op marken en wij merken bij iedereen die deze kruidenmix proeft dat dit als een heel fijne zachte en gemakkelijk drinkbare thee ervaren wordt. Een tot de verbeelding sprekende poëtische naam die ook in de donkere maanden uitnodigt om die fijne, zachte en zuivere lentelucht in het theeglas en in het hoofd te verwelkomen 🙂

voorkant lentekriebels

1. Onze absolute nummer 1 is Lentekriebels! Daar kunnen we net zo goed ieder kwartaal enkele kilo’s van bij maken, want die gaat het vaakst en in de grootste getalen de deur uit. Wat zo interessant is, is dat deze het hele jaar door verkocht wordt. Deze kruidenmix die helpt tegen hooikoortsklachten kent natuurlijk zijn meest enthousiaste afname in het voorjaar, maar ook in de zomer, in de herfst en zelfs in de wintermaanden wordt deze massaal besteld! Dit is tevens de theesmaak die het vaakst in de grotere verpakkingen van 100 gram verkocht wordt.

 

Dat zijn zo onze bestverkopende theesmaken. Onder deze drie staat een lijstje met theesmaken die staan te popelen om in deze populaire top terecht te komen en geduchte concurrenten zijn voor dit drietal. Wat te denken bijvoorbeeld van Avondrood, Zonnevlecht en Frisse Wind? En dan zijn er tevens enkele smaken die nog zo nieuw zijn dat ze wellicht bij een volgende telling een mooie slag hebben kunnen slaan: de nieuwe NierAPK kent gretig aftrek en ook de vernieuwd Witte Herfstmix gaat hard!

Wat is jouw top 3? We zijn erg benieuwd met welke smaken jij dan op de proppen komt 🙂 Vul vooral jouw favoriete drietal in de reacties hieronder, we nemen je mening namelijk maar wat graag mee in het maken van een volgende bestellijst!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s