Zoethoudertje

“Want wie zoet is krijgt lekkers…”

Een van de eerste kruidenmixen die we met het Theekamp hebben gemaakt, is het zogeheten ‘zoethoudertje’. Het doel was een mooie combinatie te maken van kruiden met een prettige zoete smaak. Een theemix voor de echte zoet-fans onder jullie, zonder dat hier extra suiker of artificiële zoetstoffen aan toegevoegd hoeven te worden.

zoethoudertje

zoethoudertje

Willeke – onze wilde Kruidenvinder – mixte venkel, anijs en zoethout en met dit drietal was het overtuigend raak: zoet, schitterend lekker en een mix die binnen no-time haar eigen fanschare kent. We merken het ook altijd enthousiast op de markten die we draaien. Om de zoveel tijd nemen we een pot ‘zoethoudertje’ mee voor onze theefproeferij en het zijn altijd die dagen dat we net zo goed een Theekamp-kinderopvang kunnen beginnen: de kids zijn niet meer weg te krijgen bij onze kraam 🙂

Ben jij die liefhebber van fijne zoete smaken? Wil jij dat theetje in huis waar de kids uitermate blij van worden, zonder ze te overladen met suiker en artificiële zoetstoffen? Zorg er dan voor dat je altijd een voorraad ‘zoethoudertje’ in huis hebt!

achterkant etiket zoethoudertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s