een heel mooie “smeer maar”-actie!

Deze herfst hebben wij wel een heel speciale actie: je kunt namelijk 2 potjes zalf voor slechts 15 euro bestellen! Omdat we de afgelopen tijd – en vooral ook op de afgelopen markten – hebben gemerkt dat mensen vaak zowel een potje smeerwortelzalf als een potjes goudsbloemzalf vragen, hebben we er voor dit najaar een sjieke special van gemaakt 🙂

Smeerwortelzalf werkt ondersteunend bij spier- en gewrichtspijn, maar ook bij blauwe plekken en kneuzingen. En wist je dat goudsbloem juist ondersteunend werkt bij kloofjes, wintertenen, schrale handen en verzachtend kan zijn voor de baby-billetjes?

30 gram smeerwortelzalf zonder etherische olie en 30 gram goudsbloemzalf kan je alleen dit seizoen zo schitterend voordelig bij ons verkrijgen en zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij: mail je bestelling naar theekamp@gmail.com en wij gaan voor je aan de slag!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s