Feestdagen, Theekampdagen

We krijgen de vraag vaak, en daarom willen we via deze weg het ook officieel aanbieden: ben jij op zoek  naar een leuke kadootje voor sinterklaas, kerst, verjaardag, oud&nieuw, huwelijksfeestje, verhuisfeestje, babyshower, familiefeestje, zo-maarfeestje of wat voor feestje dan ook? Benader ons op, want we helpen je graag mee!

Geef ons in een mailtje – theekamp@gmail.com – aan wat je budget is, wat je ongeveer zoekt (theesmaken, geurige kadootjes, smeerbare producten of juist een combinatie van) en enkele voorkeuren of trefwoorden van degene waarvoor je een pakket wenst samen te stellen, en wij kunnen voor je aan de slag. Wij zullen onze hoofden vervolgens bij elkaar steken en dat wat we bekokstoven met je afstemmen om zo snel mogelijk je bijzondere en persoonlijke pakketje klaar te zetten 🙂

Ook als je op zoek bent naar een leuk alternatief kerstpakket voor je werknemers, klanten of klantrelaties kijken wij graag of we gezamenlijk een uniek pakket kunnen samenstellen.

Schroom niet ons te benaderen: samen komen we vast tot een leuke verrassing!

137

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s