laatste markt van 2018

Nog 1 keertje dan 🙂

Zaterdag 15 december zijn wij gevraagd om met onze lekkere producten te komen staan op de kerstmarkt van Streekwinkel de Lingegaerdt en wij hebben daar volmondig “ja” op geroepen! Dit is de tweede keer dat streekwinkel Lingegaerdt een dergelijke kerstmarkt presenteert en wegens groots succes vorig jaar wordt ook dit jaar weer een fijne opkomst en gezellig samenzijn verwacht.

 

Kom jij ook? Van 10 uur in de ochtend tot ’s middags 4 uur kun je ons vinden op de Grote Molenstraat 116 in Elst en wij beloven allemaal lekkere winterse smaken en geuren voor je mee te nemen. Kan jij nog mooi je voorraad verwarmde theesmaken inslaan voor de winter, kerstkadootjes samenstellen – met bijvoorbeeld een schitterende olieverdamper –  en een perfect potje goudsbloemzalf scoren tegen de wintertenen. We zien je graag!

 

Ondertussen richten we de blik alvast op het komende jaar en ook in 2019 hebben we al enkele mooie markten in onze agenda staan. Er is nog ruimte voor een paar nieuwe initiatieven, dus weet jij nog een leuke, knusse en inspirerende plek waar je onze producten wel ziet staan? Mail ons gerust op theekamp@gmail.com 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s