Lente-theekrans 2019

lente 2019 800x800

LENTE
De lente had een verwarrende start dit jaar: kwam ze nu wel of niet lekker vroeg dit jaar…? Ze liet zich heel even en heel enthousiast al zien in februari: weet je nog, we konden in t-shirt buiten lopen! Maar toen kroop ze weer snel achter enkele grote regenwolken en was enkele weken ver te zoeken. Het lijkt de laatste dagen toch echt zo te zijn: de lente is hier! En wat hebben we er zin in 🙂

Lente: tijd om de donkere dagen vaarwel te zeggen, tijd om de opgeslagen kragen neer te laten, de voorovergebogen hoofden op te heffen. Tijd voor kleur, tijd voor nieuw, voor zaaien, voor plannen. Een perfecte moment om alles eens goed door te laten waaien, om zelf en alles om ons heen te zien ontwaken. Tijd voor zonnestralen, tijd voor opleving. Welkom lente!

LENTEKRIEBELS
Als we het hebben over lente en het ontwaken van al dat mooie, fijne, levendige groen, dan beginnen voor velen van ons tegelijkertijd ook de klachten: lopende neuzen, jeukende ogen, wattig gevoel in het hoofd en al dat soorts ongemakken. Het is hooikoorts-tijd! We merken het ook altijd direct in onze mailbox, want met het ontspruiten van het eerste frisse groen, stromen de eerste aanvragen voor Lentekriebels direct binnen. Goed nieuws: ook dit voorjaar kan je onze verrukkelijke Lentekriebels weer bestellen! En maak vooral ook gebruik van ons aanbod voor grootgebruikers, aangezien je voor slechts 6,95 direct 100 gram van onze anti-hooikoorts-thee kunt bestellen. Bestellen kan vanaf vandaag!

LENTE-THEEKRANS
Het heel jaar door verkopen wij onze producten en daarom zorgen wij er ook voor dat we een zo heerlijk smaakvolle en geurende en smeerbare selectie hebben. Door de jaren heen is ons opgevallen dat het vooral de lente is, waarin we de meeste producten verkopen. Derhalve hebben we dit voorjaar uitgebreid de tijd genomen om een zo breed mogelijke selectie te maken: met all-time favorieten, spannende nieuwe theemixen die in de afgelopen maanden zijn ontstaan, enkele terug-van-weggeweest producten en dit alles met een opwekkend, openend en enthousiast lentegevoel in het achterhoofd.
Een kleine greep uit het aanbod van deze lente:
– Vorig seizoen gelanceerd en reeds veel vraag naar gehad: Virusvrij! Die heerlijke mix van vlierbloesem, lindebloesem en vlierbessen kan je lekker veel en vaak drinken voor een prettig detox-gevoel.
– Heb je ook in huis behoefte aan een beetje detoxen en lenteschoonmaken? Wat wij doen is enkele druppeltjes van onze favoriete etherische olie aan ons schoonmaakmiddel toevoegen, zodat het hele huis ruikt naar die favoriete geur! Een goeie kandidaat om de muffe wintergeurtjes uit je huis of kantoor of waar dan ook te verwijderen vinden wij de 4-dieven melange.
– Wist je trouwens dat je er ook voor kunt zorgen dat elke stofzuigbeurt je huis fris ruikt? In plaats van de geur van oud stof kan je het volgende doen: doe enkele druppels van die heerlijke frisse geur naar wens op een toiletpapiertje en zuig deze op. De lucht uit je stofzuiger ruikt vanaf nu een stuk minder muf en oud!
– Terug wegens de vele aanvragen: frisse wind! Een heerlijk kopje thee met hierin de volgende fantastische kruiden: citroenmelisse, citroengras, appelmunt, sinaasappelschil en onze nieuwste aanwinst: duindoorn! Een perfect smaakcombinatie voor deze tijd van het jaar: frisse wind door je systeem, frisse wind door je hoofd!
– En mocht het nu in de komende tijd al lekker warm worden en je begint last te krijgen van die kleine bijters, smeer je dan in met beet-me-niet! Werkzaam tegen vlooien, muggen, luizen, spinnen en zelfs teken! Laat jouw boswandeling of tuinwerkdag niet verpesten en ga goed voorbereid op pad met deze huidolie beet-me-niet 🙂
– Deze maand in onze lente-pakket: groene graafmix, lentekriebels, frisse wind en sala! 4 echte lente-toppers voor een absurd fijn klein prijsje: slechts 8,25. Zolang de voorraad strekt!
– Zin in grabbelen in de voordeelbakken? Stiekem vind je dit jaargetijde ook in de ramsj enkele heel leuke en voordelige pareltjes, wat te denken van winterzon, zonnevlecht of groene zomermix?

lentetheekrans2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s