Theekamp-producten bij Streekwinkel Lingegaerdt!

Er was eens een erg gezellige markt bij Park Bredelaar in Elst (waar we ook dit jaar weer te vinden zijn, ditmaal op zondag 19 mei). Op deze onstuimige dag stonden wij van Theekamp tegenover de eigenaren van de Streekwinkel Lingegaerdt. Na gezellige contact en mooie gesprekken over heerlijke producten, eindigden we deze dag met het uitwisselen van gegevens.

Enige maanden later werden wij door de Streekwinkel benaderd: er zou een kerstmarkt komen en of wij het leuk zouden vinden daar deel van uit te maken? Met de specifieke melding dat het vooral om onze beet-me-niet eo-melange was dat ze aan ons moesten denken, want die was zo wonderwel goed bevallen 🙂

Net voor de kerst van 2018 zijn wij die kant op geweest en dat was een zeer geslaagde kerstmarkt: lekker druk, veel leuke gesprekken, enthousiaste klanten en een gevoel dat Streekwinkel Lingegaerdt en Theekamp wel eens meer voor elkaar konden betekenen.

Na enkele maanden afstemmen en voorbereiden is het nu zover: onze Theekamp-producten vind je sinds heden bij de Streekwinkel Lingegaerdt in Elst. En niet alleen de beet-me-niet eo-melange, we hebben een lekker grote plank gekregen waar je een prachtige selectie theemixen, etherische olien en huidolien kunt vinden.

Wij zijn erg trots op dit moment: voor het eerst zijn onze producten op zo’n grote schaal in een winkel te vinden! Wij kijken erg uit naar het verloop en de verkoop en zijn gelijk al hard aan het brainstormen voor mogelijke andere afzetpunten 🙂

Proost er eentje met ons op deze mooie mijlpaal! En loop vooral binnen bij Streekwinkel Lingegaerdt in Elst als je in de buurt bent, al was het maar omdat het zulke aardige eigenaren zijn 🙂

Een Reactie op “Theekamp-producten bij Streekwinkel Lingegaerdt!

  1. Pingback: Lente-nieuwsflits! | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s