Vervolg Theekamp-producten bij Streekwinkel Lingegaerdt

Nog niets eens zo heel lang geleden – sterker nog een week of 3 geleden slechts – meldden we hier dat wij van Theekamp met veel trots onze producten aan gaan bieden bij de Streekwinkel Lingegaerdt in Elst. We hebben een enthousiaste hoeveelheid favoriete lenteproducten die kant op gebracht met het idee dat ze daar wel even zoet mee zouden zijn.

Nu blijken Kees en Carisia zeer toegewijde en fanatieke promotors van onze spullen te zijn, want we zijn alweer bezig met een volgende scheepslading om die daar zo spoedig mogelijk af te leveren 🙂

IMG-20190415-WA0005

Hoe leuk dat jullie onze spullen daar weten te vinden! Hoe leuk dat de streekwinkel zo enthousiast is over ons aanbod! En het maakt ook dat wij rond aan het kijken zijn naar andere streekwinkels in de regio om eenzelfde samenwerkingsverband te starten. Weet jij of ben jij de eigenaar van een knusse streekwinkel waar jij Theekamp-producten wel in de schappen ziet staan? Benader ons op theekamp@gmail.com en we gaan eens kijken wat we voor elkaar kunnen maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s