Lente-nieuwsflits!

THEEKAMP-PRODUCTEN BIJ STREEKWINKEL LINGEGAERDT
“Er was eens een erg gezellige markt bij Park Bredelaar in Elst (waar we ook dit jaar weer te vinden zijn, ditmaal op zondag 19 mei). Op deze onstuimige dag stonden wij van Theekamp tegenover de eigenaren van de Streekwinkel Lingegaerdt. Na gezellige contact en mooie gesprekken over heerlijke producten, eindigden we deze dag met het uitwisselen van gegevens. […] ” Hoe dit avontuur verder gaat en eindigt bij het feit dat onze producten nu bij de Streekwinkel in Elst te vinden zijn, lees je hier!

 

MARKTPLANNING
Zet hem alvast in je agenda: in het weekend van 18 en 19 mei vindt het Streekfestival plaats bij Park Bredelaar. Deze keer een volle 2 dagen met allerlei gezellige bezigheden en bezienswaardigheden. Net als vorige jaren zal er tevens een streekmarkt zijn en net als de vorige jaren zullen wij daar weer bij zijn! We hopen op wat beter – en vooral minder onstuimig weer – dan afgelopen jaren en zien er naar uit je daar (weer) te spreken! Hier lees je alles over dit evenement. Let wel: wij zijn er alleen op de zondag 🙂

 

LENTEKRIEBELS
Ieder voorjaar gaan we er weer voor zitten en ieder voorjaar zijn we weer verrast: hoeveel Lentekriebels we ook maken, deze is altijd binnen no-time uitverkocht! We hebben de afgelopen dagen een paar keer moeten melden dat we er nu toch echt door heen zijn, maar het is tijd voor goed nieuws: we zijn weer bevoorraad en kunnen dus weer kruiwagens Lentekriebels maken! Mensen die we de afgelopen dagen hebben moeten teleurstellen, zullen bericht ontvangen dat hun bestelling gelukkig weer doorgang kan vinden. Wil jij nog graag een lading anti-hooikoorts-mix? Bestel snel, want ook nu verwachten we weer een leegverkoop. Lees hier alles over deze fantastische kruidenmix!

voorkant lentekriebels

 

Binnenkort gaan we aan de slag met zomer-bestellijst, sla dus nog snel even je slag en haal die favoriete lente-producten in huis. Misschien tot komende zondag 19 mei en sowieso tot de volgende Theekrans 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s