Zomer-theekrans 2019

zomertheetas2019

Zo in het midden van het jaar mogen we altijd genieten van die schitterend lange avonden, die zachte temperaturen en voor velen van ons ook een welverdiende periode van rust, vakantie en vertier. Afgewisseld met hier en daar een overtuigende stormachtige regenbui worden we getrakteerd op zonovergoten dagen waar geen eind aan lijkt te komen. En van zowel die enthousiast zwoele warme dagen en nachten als van dat overdonderend noodweer hebben we de afgelopen tijd al uitgebreid mogen proeven: het is volop zomer!

Wat zijn jouw plannen voor het komende seizoen? Heb jij een uitgebreide vakantie op de planning staan? En hoe zijn zomerse temperaturen trouwens voor jou? Ben jij iemand die in dit soort mediterrane warmt in de siesta-stand komt, merk jij juist dat je meer gedaan krijgt in dit soort zomerse sferen, of hoeft het van jou allemaal niet zo heet? Wij wensen je een heerlijke tijd, eentje waar je tevreden mag zijn, wat je ook doet, waar je ook bent en hoe je die tijd ook maar invult. Geniet van de zomer, geniet van het middelpunt van 2019!

NIEUWE THEESMAAK
Wij hebben een heel grote kast met kruiden en daarmee maken we al het lekkers dat je op onze bestellijst kan vinden. Ook dit seizoen hebben we weer een unieke selectie gemaakt en daarover lees je zometeen nog veel meer. Die prachtige kruidenkast vullen we met grote regelmaat aan met kruiden die reeds in ons assortiment zitten, maar ook met spannende en inspirerende nieuwe kruiden. En dan neemt Willeke – de wilde kruidenvinder – plaats voor deze kast, doet haar indrukwekkende truc van hier en daar een kruid uit de kast plukken, om dezen vervolgens bij elkaar in een glas te doen en zo praktisch iedere keer met een nieuwe prachtmix te komen.

En zo is in aanloop naar de zomer-theekrans de nieuwste kruidenmix “Laat maar los” ontstaan. En die kruidenmix doet precies wat je mag verwachten bij een dergelijke poetische naam. Je proeft namelijk een heerlijk lichte en luchtige smaak met een fijn frisse twist. Tezamen weten de kruiden tulsi, verveine, kleefkruid en citroenmelisse het volgende gevoel te creëren: de storm is over, de stress is voorbij. Je hebt het gehaald en alles staat klaar voor die volgende stap. Het is al goed. Heb er maar het volste vertrouwen in dat je volgende hoofdstuk mag gaan beginnen: laat maar los.

ZOMER-THEEKRANS
Nodig die zomer maar uit in je huis en bekijk de producten die je dit jaargetijde bij ons kan bestellen. Want zowel voor die hele hete momenten als voor na die verkoelende regenbui als tegen die kriebelbeestjes hebben wij producten toegevoegd! Een kleine greep uit de selectie:
– Zoals reeds gemeld een nieuwe kruidenmix in de vorm van “laat maar los”! In de special terug te vinden en voor 30 gram betaal je de normale 2,30. Ook 100 gram van deze mooie mix gaat voor de gebruikelijke 6,95 de deur uit. En wist je dat deze nieuwe topper ook in het zomerpakket zit?
– Over dat zomerpakket gesproken: daar vind je naast “laat maar los” ook de heerlijke ijsthee-kandidaat zomerrooibos, de fijn wegdrinkende zomerkracht en de pittige gemkur, omdat op hete dagen het juist ook heel fijn kan zijn om juist iets lekker verwarmends te drinken en zo die warmte uit je lijf te helpen.
– Gemaakt voor die zomerse temperaturen: de huidolie zomerregen, die heerlijke verkoeling op je huid na een dagje buiten in de zomerse zon. Ook heel fijn als oliemelange, om juist in je opgewarmde huis de mufheid weer wat te bestrijden.
– Boswandeling in de planning? Smeer je vantevoren in met onze “beet-me-niet”: anti-kriebelbeestjes en ook tegen teken! Wist je trouwens dat je met de oliemelange op je raam- en deurkozijnen ook die bijtbeestjes buiten je huis kunt weren?
– In de opruimbak vind je ook dit seizoen weer enkele kruidenmixen die je voor het hele vriendelijke prijsje van slechts 2 euro in je winkelwagentje kunt doen: wees er snel bij, want op is echt op.

zomertheekransjpg

Een Reactie op “Zomer-theekrans 2019

  1. Pingback: theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s