zomerregen

Met een basis van biologische zonnebloemolie, amandelolie en sesamolie hebben wij een reeks van 100% zuivere en natuurlijke huidoliën ontwikkeld. Elke huidolie kent haar eigen geur, haar eigen specifieke sfeer en haar eigen unieke uitwerking. Heerlijke massageoliën waar je jezelf of een ander een zalige verwenmomentje mee kunt geven. De huidoliën van Theekamp zijn hydraterend en verzorgend voor de huid: smeer zo vaak en zoveel als jij prettig vindt en jouw huid behoefte aan heeft!

HO - zomerregen 4kant

Zomerregen kent een combinatie van lemongrass, rozemarijn en zilverspar. Zo ontstaat een verkwikkende huidolie, die je huid blij maakt en nieuwe energie geeft: als een heerlijk verkoelende zomerse regenbui na een zinderende, zwoele, zonovergoten dag!

Een Reactie op “zomerregen

  1. Pingback: zomer-nieuwsflits | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s