zomer-nieuwsflits

NIEUWE MIX: LAAT MAAR LOS
Wij hebben een heel grote kast met kruiden en daarmee maken we al het lekkers dat je op onze bestellijst kan vinden. Die prachtige kruidenkast vullen we met grote regelmaat aan met kruiden die reeds in ons assortiment zitten, maar ook met spannende en inspirerende nieuwe kruiden. En dan neemt Willeke – de wilde kruidenvinder – plaats voor deze kast, doet haar indrukwekkende truc van hier en daar een kruid uit de kast plukken, om dezen vervolgens bij elkaar in een glas te doen en zo praktisch iedere keer met een nieuwe prachtmix te komen (…) Lees hier meer over de fantastische nieuwe mix “laat maar los” uit voortkwam.

KM zakje - laat maar los vierkant

ABSOLUTE TOPPERS
Als we een nieuw product ontwikkelen bedenken we vantevoren voor wie dit fijn zou zijn en of het nieuwe product ook iets is waar vraag naar zal zijn. Je weet het natuurlijk nooit en zo is het altijd een leuke verrassing of en hoe hard een product aanslaat. Nu, van 2 van onze producten hoeft er geen twijfel meer over te bestaan hoe populair ze zijn en hoe erg we blijkbaar in een gat zijn gesprongen met de ontwikkeling daarvan. We hebben het hier natuurlijk over onze kruidenmix “lentekriebels” en onze huidolie “beet me niet”. Niet. Aan. Te. Slepen 😊 Geweldig om te zien hoe nieuwe klanten ons weten te vinden, fantastisch hoe vaste klanten een constante afname genereren, briljant hoe de mond-op-mond reclame wonderen doet! Bestel vooral, we maken ook voor jou graag een voorraad van deze absolute toppers.

ZOMER-PRODUCTEN
En naast deze 2 zeer populaire creaties, willen we je ook graag wijzen op enkele andere schitterende zomer-Theekamp-producten.
Avondgloren: zowel in de huidolie-variant als middels de oliemelange kent deze prachtige geur een combinatie van cederhout, lavendel en mandarijn. En zo ontstaat een echt zwoele sensatie: heerlijk rustgevend op je huid na een dag buiten in de (zomer) zon, heerlijk kalmerend in je slaapkamer nadat je deze enthousiast hebt doorgewaaide na een broeierige dag.
Gemkur: deze verrassende combinatie van gember en kurkuma doet het heel fijn in de zomer, helemaal op zulke hete dagen als we de afgelopen weken maar al goed hebben ervaren. Deze thee verwarmt je lijf van binnenuit, wat een heel prettige ervaring kan zijn om juist die opgebouwde hitte in je lijf los te laten.
Zomerregen: de naam zegt eigenlijk al hoe heerlijk deze huidolie zal voelen en deze oliemelange zal ruiken. Zie het als een verkwikkende verkoelende zomerbui na een zinderende zomerdag. Een genot als huidolie en heel zachte en blij als oliemelange in je olieverdamper!
Benieuwd naar onze andere producten? Check ons blog en laat daar vooral je bevindingen achter! Kom je er niet uit? Behoefte aan meer uitleg? Mail ons vooral voor verdere informatie 😊

2 Reacties op “zomer-nieuwsflits

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s