herfst-theekrans 2019

herfst2019 met watermerk

Het derde kwartaal van het jaar vinden wij als winkeltje in thee, zalven en geuren stiekem toch wel een van de leuksten: doordat het eerder donker wordt en het sneller kouder wordt, nodigt dit jaargetijde heel erg uit om prachtige Theekamp-producten te gebruiken. In de zomer merken we altijd een minder enthousiaste verkoop (al moet eerlijk gezegd worden dat sinds we beet-me-niet als huidolie en als etherische olie melange hebben opgenomen in assortiment dit duidelijk niet meer opgaat: die huidolie en melange gaan namelijk absurd vaak over de digitale toonbank tijdens de zomer. Hoe geweldig dat jullie onze producten tegen spinnen, teken, muggen en andere kriebelaars gevonden hebben!). De herfst met zijn gouden kleuren en gure weersveranderingen is overduidelijk een jaargetijde voor heerlijke potten verwarmende kruidenthee: van die mokken die je met al je handen omarmt om nooit meer los te laten. Het najaar is ook een prima tijd voor prachtig ruikende (zelf)massages tegen die koude voeten en stramme natgeregende lijven en een sfeervolle geur in je olieverdamper om zo het prettig, knus en fris te houden in huis, kantoor of waar maar ook jij dat fijn vindt.

De jaargetijden luisteren goed dit jaar! De lente was vroeg en overvloedig en fijn, de zomer was warm, licht en lang en soms zelfs heel heet. En nu de herfst net aan begonnen is, krijgen we ook de bijbehorende weersonstuimigheden met volle verve voorgeschoteld. Terwijl deze nieuwsbrief wordt geschreven komt het water met bakken uit de hemel, zo hard zelfs dat de dakgoten het niet bij kunnen houden en de straten zeer snel blank komen te staan. Om 2 tellen later alweer het zonnetje te zien stralen en alles buiten prachtig gouden, geel en rood te zien kleuren.

Herfst: de tijd van langzaamaan weer naar binnen keren. Zowel fysiek van meer buiten leven naar meer in huis zijn, als ook emotioneel en mentaal: herfst is de tijd van behoefte aan wat meer rust, stilte en coconnetje maken en vaak ook even pas op de plaats door een griep, snotneus of andere malaise.

Herfst is ook de tijd van oogsten! Van daadwerkelijk binnenhalen van het land wat er deze zomer allemaal gegroeid is om daar weer prachtige nieuwe producten mee te maken en aan te vullen. Het oogsten kan je ook zien als dat moment van terugkijken op de totnogtoe behaalde resultaten en ontwikkelingen van 2019. Het najaar brengt oogstfeesten, prachtige verrassende zonnige momenten, van samenzijn, samen vieren! Wat oogst jij deze herfst? Waar ben jij trots op?

We wensen je een top-herfst. Met de prachtigste kleuren, met de warmste contacten, met die smaakvolle genotsmomenten, met een trots terugblik op jouw 2019. Stuur al je bestellingen, vragen en bevindingen op in de mail naar theekamp@gmail.com: we lezen heel graag van je 🙂

Naamloos

2 Reacties op “herfst-theekrans 2019

  1. Pingback: Herfstlekkers | theekamp·

  2. Pingback: Nog veel meer herfstlekkers | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s