Nog veel meer herfstlekkers

In de herfst is het altijd gezellig druk in onze webwinkel. Geen wonder, het najaar is een perfecte tijd voor thee, massages en lekkere geurtjes. Hier zomaar een selectie uit onze herfst-voorraad. Het gehele assortiment lees je hier 🙂

Virusvrij: De van oudsher bekende en beproefde combinatie van vlier en linde werkt anti-viraal! Deze twee schitterende bloesems werken samen oersterk tegen allerlei soorten virussen (zoals griep) en zijn zo behulpzaam in die tijden dat we hier vatbaarder voor zijn. De toevoeging van vlierbessen vergroot de kracht en geeft het  geheel een heerlijke zoetzure smaak die ook in tijden van blakende gezondheid soepel wegdrinkt. Doe er een beetje honing bij voor een dubbele dosis kracht en geniet van de wondere werking van linde en vlier!

Grootmoeder Schootthee: Voor de mix met werktitel ‘heimweethee’ schreven wij een wedstrijd uit: wie weet de mooiste en meest toepasselijke naam te bedenken voor deze fijn warme, knusse en omarmende mix? Reacties stroomden binnen, en uiteindelijk kozen we ‘grootmoeders schootthee’, met de winnares’ uitleg dat de smaak haar deed denken aan haar oma, die haar als klein kind uitnodigde op schoot om samen een kopje thee te drinken.

Zonnevlecht: Zonnevlecht komt uit onze chakra-theereeks en is behalve heerlijk om te drinken ook heel fijn voor de maagstreek. Deze combinatie van kruiden is maagwang-ondersteunend en -versterkend en geeft een verlichtend gevoel bij een ‘knoop in je maag’. Het is een thee die zacht, licht en blij maakt en met al dat zomerse moois erin drinkt ‘zonnevlecht’ als een heerlijke bloemenmix!

Gemkur: Theekamp-duo’s: het beste van 2 werelden! De gember en kurkuma combo levert een smaak die je doet afvragen of deze spannende kruiden voor elkaar gemaakt zijn. Een theetje die een pittige, bittere en zoete smaakreis door je mond maakt, een prettig verwarmend gevoel geeft en een opwekkend effect heeft op je gemoed. De perfecte boost voor elk moment dat jij daar behoefte aan hebt.

Avondgloren: deze herfst te vinden zowel als melange als huidolie! Avondgloren kent een combinatie van cederhout, lavendel en mandarijn. Zo ontstaat een zwoele geur: heerlijk rustgevend voor je huid na een dag buiten in de (herfst)zon.

Zomerregen: laat je niet van de wijs brengen van de naam: deze huidolie smeert ook heerlijk in de herfstmaanden! Zomerregen kent een combinatie van lemongrass, rozemarijn en zilverspar. Zo ontstaat een verkwikkende huidolie, die je huid blij maakt en nieuwe energie geeft: als een heerlijk verkoelende zomerse regenbui na een zinderende, zwoele, zonovergoten dag!

Gemeenzaam is deze herfst als eo-melange in onze bestellijst te vinden en deze melange kent een combinatie van lavendel, palmarosa en petit grain. Zo ontstaat een sensuele, spannende huidolie voor momenten van intieme verwennerij. Doe hem in je olieverdamper in de slaapkamer of maak er zelf een massageolie van! Tips nodig om zelf massageolie te maken? Lees ons blog of mail ons voor tips.

Moeder natuur vind je dit kwartaal als eo-melange en als huidolie in ons assortiment. Zij kent een combinatie van kaneel, sandelhout en salie. Zo ontstaat een hartverwarmende en omarmende huidolie, voor een gevoel van geborgenheid en veiligheid. Een prachtige sensatie in je huis als de ramen weer wat meer gesloten worden. Een geweldig gevoel om jezelf of een ander hier mee in te smeren.

Ook Boomkroon is dit najaar zowel in melange-vorm als in je huidolie vorm verkrijgbaar. Deze prachtcombinatie aan geuren is een samenstelling van grove den, pepermunt en sinaasappel. Zo ontstaat een luchtige geur, voor een openend en ruimtegevend gevoel: laat dat hoofd maar heerlijk doorwaaien!

Smeerwortelzalf: zere spieren? Blauwe plekken? Stramme gewrichten? Smeer lekker met onze smeerwortelzalf en voel die verzachtende werking. En omdat er ook een versie is zonder etherische olie, kan je deze ook gebruiken op de wat gevoeligere huid (bijvoorbeeld het gezicht). En de ervaring van een Theekamper leert dat deze zalf ook wonderen doet voor haar hondje, lees hier meer 🙂

Goudsbloemzalf: last van droge huid? Kloofjes? Winter/herfst-tenen? Goudsbloemzalf smeert heerlijk voor die geirriteerde plekken. Ook voor baby billetjes kan dit een fijn verzachtende zalf zijn. Er staan nog een paar potjes op voorraad, dus wees er snel bij!

En wat gaat er in jouw herfst-winkelwagentje? Heb je vragen over producten, kruiden of gebruik? Wij kijken graag met je mee! Laat hier een bericht achter of mail op theekamp@gmail.com 🙂

Een Reactie op “Nog veel meer herfstlekkers

  1. Pingback: Winter en vakantie | theekamp·

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s